Vesta de protectie vatuita Maya 1B77 Renania

Descoperă Vesta de protecție vatuită Maya 1B77 Renania - Alegerea ta pentru siguranță și confort în medii cu temperaturi scazute!

în stoc furnizor
SKU
1B77
114,00 lei 95,80 lei

Acest produs a fost măsurat și descris individual de către specialiștii noștri.

EUR
Lungime spate - A (cm)
1/2 Circumferinta bust - C (cm)
S 71 60
M 73 62.5
L 75 65
XL 77 67.5
2XL 79 70
3XL 80 72.5
4XL 82 75.0
5XL 00 00
6XL 00 00

Nu ştii mărimea potrivită?
Renania
AVA Sting

Caracteristici de top:

♣ Material durabil: Fabricată din tesatura exterioară 100% bumbac cu o greutate specifică de 300 gr/mp, această vestă de protecție este robustă și rezistentă la uzură, garantându-ți siguranță pe termen lung.

♣ Captuseală confortabilă: Cu o captuseală interioară 100% poliester, vesta asigură confort și căldură maximă, iar captuseala termică de 100% poliester cu greutate specifică de 280 gr/mp te va menține cald și în cele mai reci medii de lucru.

♣ Design practic: Dispune de un guler înalt pentru a-ți proteja gâtul de vânt și frig, o inchidere cu fermoar și fenta cu capse pentru o fixare ușoară și rapidă. Un buzunar special pentru telefon și două buzunare laterale îți oferă spațiu pentru a-ți păstra obiectele esențiale la îndemână.

♣ Aplicații versatile

Această vestă de protecție este clasificată în categoria I de risc și este ideală pentru utilizare în medii cu temperaturi scăzute și fără umiditate. Indiferent dacă lucrezi în construcții, logistică, servicii sau uz general, Vesta Maya 1B77 Renania te va proteja și îți va oferi confort în fiecare zi de lucru.

♣ Personalizare disponibilă

Ne dorim să fii mulțumit de produsele noastre, de aceea oferim posibilitatea de personalizare a vestei de protecție cu logo-ul sau denumirea companiei tale. Creează un aspect profesional și uniform pentru echipa ta, consolidând imaginea brandului tău.

Alege calitatea, siguranța și confortul oferite de Vesta de protecție vatuită Maya 1B77 Renania și fii pregătit pentru orice provocare în mediile de lucru cu temperaturi scăzute. Comandă acum și bucură-te de performanță superioară și stil în același timp!

Norme europene - EN 13688

Culori disponibile: gri, rosu, albastru royal, bleumarin.

Marimi: S - 4XL

IMPORTANT

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

Mai multe informații
MarcaRenania
Norme EuropeneEN 13688
Scrieți propria recenzie
Recenzați:Vesta de protectie vatuita Maya 1B77 Renania
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care ți-ar plăcea!

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi