Costum Forestier Lesnik Pluto Cerva

AVA SCUT va recomanda produsul Costum Forestier Lesnik Pluto Cerva.
În stoc
SKU
03120031
începând de la 739,00 RON 621,01 RON
Cerva

COSTUM FORESTIER LESNIK PLUTO CERVA

DESCRIERE PRODUS

Produs conform cerintelor CSN EN 340:2004, CSN EN 381-5:1997, CSN EN 381-1:1995, dintr-un material cu structura speciala, compus din 53% poliamida si 47% bumbac, in combinatie cu alte materiale realizate din poliester, polipropilena si bumbac, care garanteaza o rezistenta la sfasiere si uzura peste standarde, contribuind astfel la o durata de viata extinsa a produsului.

Protectia impotriva taierii este asigurata de un material cu o tesatura speciala. Pe langa standardele mentionate mai sus, produsele au fost verificate si prin certificare voluntara, de catre Comitetul de testare tehnico-forestiera de la KWF-FPA. Certificarea conform ISO 9001 garanteaza controlul calitatii la nivel de productie si comercializare.

CARACTERISTICI COSTUM FORESTIER LESNIK PLUTO CERVA

Jacheta:

• guler scurt cu fleece pe interior
• buzunar cu fermoar pe partea stanga a pieptului
• buzunar cu clapeta Velcro pentru telefon mobil pe partea dreapta a pieptului
• fermoar cu clapeta de fixare
• buzunar pe maneca
• mansete elastice in interiorul manecilor
• partea din spate extinsa
• ventilatie pe partea din spate.

Pantalonii sunt intariti pe exterior cu un material special, rezistent la impactul cu obiectele mici aflate in miscare rapida, si sunt tratati pentru a fi impermeabili.

Casca de protectie pentru utilizatorii de ferastraie cu lant, cu interior detasabil, protectie pentru urechi H31P3K si protectie textila pentru gat. Este o casca de protectie de ultima generatie, cu reglaj usor, dotata cu orificii de aerisire, casti pentru protectia urechilor cu reglaj vertical si orizontal si posibilitate de schimbare a tuturor componentelor, inclusiv a interiorului. Produs conform normelor CSN EN 397, CSN EN 352-3.

Material: 47% Bumbac, 53% Poliamida (Nailon)

Marimi: 46 - 68

Mai multe informații
MarcaCerva
Norme EuropeneEN 381, EN 340
Scrieți propria recenzie
Recenzați:Costum Forestier Lesnik Pluto Cerva
Rating-ul dumneavoastră