Confidentialitate

Compania care administreaza site-ul www.avasting.ro este S.C. AVA STING S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J27/1059/2004 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO16659548 si este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 35103 .

 

  Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. S.C. AVA STING S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Confidentialitate". 


Informatii personale

   Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe www.avasting.ro sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Autentificare" apoi submeniul "Editare cont". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. AVA STING S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. 


Securitatea datelor personale

   Accesarea site-ului www.avasting.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de S.C. AVA STING S.R.L.. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, procesarea comenzilor sau cererilor dumneavostra, oferirea de servicii catre dumneavostra, facturarea serviciilor si produselor comandate, solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumnavoastra, realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si serviciilor noastre, informarea despre promotiile AVA STING S.R.L. sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de AVA STING S.R.L. prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). AVA STING S.R.L. se obliga ca datele personale sa NU fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct (al acestuia). Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. 

   S.C. AVA STING S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ): 

  1. dreptul de a cere AVA STING S.R.L. sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in - mod gratuit;
  2. dreptul de a cere AVA STING S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  3. dreptul de a cere AVA STING S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
  4. dreptul de a cere AVA STING S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.   Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@avasting.ro sau prin posta, la adresa: Str. Mihai Viteazu , Bl. A3, demisol, Nr. 44, Piatra Neamt, Judetul Neamt.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.avasting.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.avasting.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi