Grupul de firme AVA Sting și AVA Scut vă ofera servicii profesionale de personalizare textile, servicii care includ dar nu se rezumă la serigrafie, imprimare, print DTG, broderie si alte metode noi, prin care brandul dumneavoastra poate fi aplicat pe orice material textil. Fie că este vorba despre uniformele angajatilor sau despre reclame pe material textil, noi vă oferim soluția pentru ca mesajul dumneavoastră, însoțit sau nu de logo, să fie vizibil pentru cei interesați.

Ne puteti contacta pentru serviciile noastre de personalizare textile utilizând formularul de contact de mai jos. În cel mai scurt timp veți fi contactat de către noi pentru a discuta detalii despre oferta noastră și mai ales despre cum vă putem pune în practică ideile.

De asemenea, vă punem la dispoziție și o echipă de graficieni care vă poate realiza de la zero tot ceea ce aveți nevoie pentru ca imaginea firmei dumneavoastră să nu treacă neobservată acolo unde vă desfășurați activitatea. Dacă preferați să nu ne contactați prin intermediul acestui formular, puteți apela numerele de telefon de pe site și veți intra în contact direct cu departamentul nostru de vânzări.

Vă mulțumim pentru că ați ales serviciile grupului de firme AVASting si AVAScut!

Scrieți-ne
Scrie-ne şi îţi vom răspunde cât de repede putem.

Pentru ca să vă faceți o idee despre ceea ce putem face și depre aparatura pe care o deținem, vă invităm să analizați următoarele filmulete, realizate in atelierele firmei noastre. Vă așteptăm cu ideile dumneavoastră!