Confidenţialitate, Condiţii de Utilizare şi Cookies

   Confidenţialitate

   Compania care administreaza site-ul www.avasting.ro este S.C. AVA STING S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J27/1059/2004 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO16659548 si este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 35103 .

   Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. S.C. AVA STING S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Confidentialitate". 


Informatii personale

   Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe www.avasting.ro sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Autentificare" apoi submeniul "Editare cont". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. AVA STING S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. 


Securitatea datelor personale

   Accesarea site-ului www.avasting.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de S.C. AVA STING S.R.L.. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, procesarea comenzilor sau cererilor dumneavostra, oferirea de servicii catre dumneavostra, facturarea serviciilor si produselor comandate, solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumnavoastra, realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si serviciilor noastre, informarea despre promotiile AVA STING S.R.L. sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de AVA STING S.R.L. prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). AVA STING S.R.L. se obliga ca datele personale sa NU fie difuzate catre terti. Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. 

   S.C. AVA STING S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ): 

 1. dreptul de a cere AVA STING S.R.L. sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in - mod gratuit;
 2. dreptul de a cere AVA STING S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 3. dreptul de a cere AVA STING S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
 4. dreptul de a cere AVA STING S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.   Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@avasting.rosau prin posta, la adresa: Str. Mihai Viteazu , Bl. A3, demisol, Nr. 44, Piatra Neamt, Judetul Neamt.

   Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.avasting.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.avasting.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

 

 

 Condiţii de utilizare

   Compania care administreaza site-ul www.avasting.ro, este S.C. AVA STING S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J27/1059/2004 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO 16659548. 

   Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C AVA STING S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Conditii de utilizare " din subsolul paginilor site-ului. 

   Intregul continut al site-ului www.avasting.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. AVA STING S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al S.C. AVA STING S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Produsele cumparate de persoanele fizice nu sunt destinate revinzarii
Accesul la informatiile de pe site

   S.C. AVA STING S.R.L. garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.avasting.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. AVA STING S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia. 


Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

   Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. S.C. AVA STING S.R.L. nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit,  fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. S.C. AVA STING S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

   Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). S.C. AVA STING S.R.L. si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, S.C. AVA STING S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul www.avasting.ro acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. 

   Compania SC AVA STING SRL si furnizorii nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tipar sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a realizat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula lucrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

   S.C. AVA STING S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor.


Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser 

   Site-ul www.avasting.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea S.C. AVA STING S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. S.C. AVA STING S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.avasting.ro. SC AVA STING SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau mailul trimis de la avasting.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

   S.C. AVA STING S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul www.avasting.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza. 


Promotii

   Compania SC AVA STING SRL isi stabileste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Acest regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. SC AVA STING SRL nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

   Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.avasting.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritarilor competente.

    RETURUL PRODUSELOR COMANDATE

    Clientul are dreptul sa notifice comerciantului ca renunta la cumparare, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor. Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar daca produsele nu au fost folosite si sunt returnate in ambalajul original impreuna cu toate accesoriile aferente.

     Costuri de retur si transport curier pentru produsele in cazul caruia se renunta sunt suportate exclusiv de catre cumparator.

 

 Cookies

Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de AVASTING SRL cu sediul social în Str. Mihai Viteazu , Bl. A3, demisol, Nr. 44, Piatra Neamt, Judetul Neamt.

2. CE ESTE UN COOKIE?

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

3. LA CE SUNT FOLOSITE COOKIE-URILE?

Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intrun mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile AVASTING SRL pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex: – preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

4. CE COOKIE-URI FOLOSIM?

Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele per sesiune sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Cele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada definita de parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

5. CUM SUNT FOLOSITE COOKIE-URILE DE CATRE ACEST SITE?

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

 • Cookie-uri de performanta a site-ului
 • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
 • Cookie-uri de inregistrare
 • Cookie-uri pentru publicitate
 • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate
 • Cookie-uri ale coşului de cumpărături

6. CONTIN COOKIE-URILE DATE PERSONALE?

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caaracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

7. STERGEREA COOKIE-URILOR

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

8. DE CE SUNT COOKIE-URILE IMPORTANTE PENTRU INTERNET?

Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.

Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

 • Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii.
 • Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – retinerea parolelor.
 • Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode,functii de safe search).
 • Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
 • Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator.
 • Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul utilizatorilor.

 

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi