DE CE AVASTING.RO?

Având o experiență de 15 ani,  AVA STING S.R.L. este lider pe piața regionala din România în comerțul cu echipamente PSI. Magazinul a fost lansat în anul 2011 și este administrat de societatea AVA STING SRL, firma cu capital integral Românesc cu sediul în localitatea Piatra Neamt.

Mai jos veți găsi o serie de motive pentru care magazinul nostru a ajuns la acest nivel și pentru care ne păstrăm în topul preferințelor clientilor interesați de echipamente de protectie a muncii.

- Toate produsele cumpărate din magazinul nostru sunt noi și se livrează împreună cu factură fiscală, certificat de garanție și calitate precum și instrucțiuni de utilizare și documentație tehnică.

- Magazinul nostru este printre puținele magazine online din România care vă oferă posibilitatea returnării produselor achiziționate în termen de 14 zile de la cumpărare așa cum cere legea.

- Magazinul nostru oferă cea mai amplă prezentare și descriere a produselor, însoțită de fotografii de calitate superioară. Aceste informații fiind foarte utile în decizia dumneavoastră de a achiziționa un produs.

- Suport si consiliere gratuita și asistență profesională pentru orice produs achiziționat din magazinul nostru. Personal specializat, calificat și amabil, gata să raspundă oricând solicitărilor dumneavoastră.

- Prețuri scăzute și competitive.

- Multiple metode de plată: ramburs, transfer bancar, depunere directă.

- Multiple metode de livrare.

- Toate produsele cumpărate din magazinul online avasting.ro sunt asigurate gratuit pe tot parcursul livrării de la ieșirea din magazin până la usa dumneavoastră.

 

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi