Livrare

Livrarea Produselor

   Orice comanda plasata pe www.avasting.ro beneficiaza contra cost de transport pe intreg teritoriul Romaniei, indiferent de modalitatea de plata aleasa, fara a impune o limita minima pentru valoarea comenzii. 

Durata Livrarii   

   Estimarea noastra privind livrarea, se bazeaza pe cativa factori foarte importanti: intervalul orar la care a fost plasata comanda, disponibilitatea produselor comandate, interdependenta produselor comandate (ex: unul sau mai multe produse din aceeasi comanda, pot fi disponibile sau indisponibile) si distanta pana la adresa de destinatie.

Costul livrarii

   Se afiseaza la finalul comenzii, in functie de cantitate si greutatea produselor comandate. 

Derularea Comenzii   

   Lansarea comenzii (telefonic, direct pe site sau pe e-mail) - dupa lansarea comenzii, veti primi un mesaj prin care va fi confirmata inregistrarea in sistem a comenzii dumneavoastra. Inainte de a lansa comanda, va rugam sa verificati disponibilitatea produsului, oferita pentru informare chiar in pagina de prezentare a acestuia. In toate aceste situatii, AVA STING va depune toate eforturile pentru a va onora comanda, comunicandu-va cel mai scurt timp posibil.

   Preluarea comenzilor - se face in fiecare zi lucratoare, conform programului mentionat pe site. In mod exceptional, AVA STING poate prelua comenzi in zilele de sarbatoare sau in cazul extinderii programului de lucru, acesta fiind comunicat in pagina de contact. In cazul comenzilor plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi preluate in urmatoarea sau in prima zi lucratoare. Confirmarea comenzii - un reprezentant de vanzari AVA STING, va intra in contact cu dumneavoastra si va va informa asupra disponibilitatii produsului.

   Livrarea comenzii - produsul dumneavoastra va intra in procesul de livrare, dupa confirmarea telefonica a comenzii.

Modalitati de livrare  

    AVA STING efectueaza livrari atat prin resurse proprii cat si printr-o societate de curierat rapid.

   Preferinte legate de livrare - puteti alege locatia, la birou, acasa sau o alta adresa mentionata, fara nici un cost suplimentar. La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea certificatului de calitate si garantie si a facturii fiscale.

Livrarea produselor  

   Produsele sunt inmanate sigilate in ambalajul original al producatorului. Pentru o protectie mai buna a produselor, AVA STING va expedia in unele cazuri produsele cu un ambalaj suplimentar.

Costuri de Livrare   

   Factura emisa va contine taxa de transport mentionata separat fata de valoarea totala a produselor care va fi comunicata odata cu confirmarea comenzii de catre un operator al AVA STING. Aceasta taxa nu se aplica in cazul in care clientul decide preluarea produselor de la depozitul AVA STING, indiferent de distanta sau de modalitatea prin care produsul a fost adus in depozitul nostru. 


Conditii Speciale   

   In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari AVA STING, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi