Termeni si Conditii

Conditii de utilizare

   Compania care administreaza site-ul www.avasting.ro, este S.C. AVA STING S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J27/1059/2004 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO 16659548. 

   Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C AVA STING S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Conditii de utilizare " din subsolul paginilor site-ului. 

   Intregul continut al site-ului www.avasting.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. AVA STING S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al S.C. AVA STING S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 


Accesul la informatiile de pe site

   S.C. AVA STING S.R.L. garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.avasting.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. AVA STING S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia. 


Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

   Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. S.C. AVA STING S.R.L. nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit,  fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. S.C. AVA STING S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

   Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). S.C. AVA STING S.R.L. si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, S.C. AVA STING S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul www.avasting.ro acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. 

   Compania SC AVA STING SRL si furnizorii nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tipar sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a realizat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula lucrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

   S.C. AVA STING S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor.


Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser 

   Site-ul www.avating.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea S.C. AVA STING S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. S.C. AVA STING S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.avating.ro. SC AVA STING SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau mailul trimis de la avasting.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

   S.C. AVA STING S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul www.avating.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza. 


Promotii

   Compania SC AVA STING SRL isi stabileste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Acest regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. SC AVA STING SRL nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

   Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.avasting.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritarilor competente.

    RETURUL PRODUSELOR COMANDATE

    Clientul are dreptul sa notifice comerciantului ca renunta la cumparare, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor. Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar daca produsele nu au fost folosite si sunt returnate in ambalajul original impreuna cu toate accesoriile aferente.

Costuri de retur si transport curier pentru produsele in cazul caruia se renunta sunt suportate exclusiv de catre cumparator.

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi