Manusi electroizolante Clasa 0 (1000V) Electrovolt C545 Regeltex

Protecție superioară pentru lucrări electrice.

Alegeți mănușile electroizolante Clasa 0 Electrovolt C545 de la Regeltex pentru a asigura protecția necesară în mediile de lucru electrice. Concepute pentru a oferi siguranță și confort, aceste mănuși sunt ideale pentru lucrările care implică riscuri electrice de până la 1000V.

În stoc
SKU
684 C545
186,00 lei 156,30 lei
Regeltex
AVA Sting

CARACTERISTICI PRODUS 

Material de calitate superioară

Fabricate din cauciuc natural de înaltă calitate, aceste mănuși oferă o protecție excelentă împotriva descărcărilor electrice și a altor pericole asociate. Cauciucul natural asigură flexibilitate și durabilitate, oferind în același timp un confort superior utilizatorului.

Construcție ergonomică și sigură

Mănușile sunt proiectate fără cusături, având o formă ergonomică și cinci degete pentru o manevrabilitate optimă. Grosimea de < 1.6 mm și lungimea de 36 cm oferă o protecție extinsă și un confort sporit. Mănușile sunt ușor pudrate pentru a facilita îmbrăcarea și purtarea pe termen lung.

Caracteristici dielectrice

 • Tensiunea de lucru: 1000 V/AC
 • Tensiunea de încercare: 5000 V/AC
 • Categorie AZC: Protecție împotriva acidului (A), ozonului (Z) și temperaturilor scăzute (C)

Aceste caracteristici dielectrice asigură că mănușile oferă protecția necesară în condiții extreme, reducând riscul de accidente electrice.

Aplicabilitate extinsă

Mănușile electroizolante Clasa 0 sunt ideale pentru:

 • Lucrări în instalații electrice
 • Protecție împotriva descărcărilor de arc electric

Recomandate pentru utilizarea în medii cu risc electric ridicat, aceste mănuși sunt esențiale pentru siguranța și protecția personalului în domeniul instalațiilor electrice.

Industrie - Instalații electrice

Recomandare de utilizare

Pentru o protecție suplimentară, se recomandă utilizarea mănușilor electroizolante împreună cu mănuși de protecție din piele.

Caracteristici principale:

 • Material: Cauciuc natural de înaltă calitate
 • Construcție: Fără cusături, cu cinci degete, formă ergonomică, ușor pudrate
 • Grosime: < 1.6 mm
 • Lungime: 36 cm
 • Caracteristici dielectrice: Tensiune de lucru 1000 V/AC, tensiune de încercare 5000 V/AC
 • Categorie AZC: Protecție împotriva acidului, ozonului și temperaturilor scăzute
 • Recomandare: Utilizare peste mănuși de protecție din piele

Alegeți mănușile electroizolante Clasa 0 (1000V) Electrovolt C545 Regeltex pentru a beneficia de o protecție fiabilă și confortabilă în orice mediu de lucru electric. Comandați acum și asigurați-vă că aveți echipamentele necesare pentru a lucra în siguranță și cu încredere!

Articolul pe marimile 8, 9, 12 este disponibil la comanda speciala. Livrarea se efectueaza in termen de 25 zile de la efectuarea comenzii. Daca doriti sa comandati acest produs, va rugam sa ne contactati pentru asistenta.

IMPORTANT 

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

 

Mai multe informații
MarcaRegeltex
Norme EuropeneEN 60903
Scrieți propria recenzie
Recenzați:Manusi electroizolante Clasa 0 (1000V) Electrovolt C545 Regeltex
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care ți-ar plăcea!

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi