Carabiniera COOK 0423 Vertiqual

Siguranță și fiabilitate pentru lucrul la inălțime.

Carabiniera COOK 0423 Vertiqual este alegerea ideală pentru profesioniștii care necesită echipamente sigure și eficiente pentru lucrul la înălțime. Fabricată din oțel special cu rezistență înaltă la tracțiune și protecție anti-corozivă, această carabinieră asigură conectarea rapidă și sigură a echipamentelor, garantând durabilitate și performanță excepțională în orice mediu de lucru.

În stoc
SKU
23-0423-17-20-62
35,00 lei 29,41 lei
Vertiqual
AVA Sting

Caracteristici cheie:

 • Material durabil: Realizată din oțel de înaltă calitate, carabiniera Cook Vertiqual oferă o rezistență superioară și protecție împotriva coroziunii, asigurând o utilizare de lungă durată în condiții extreme.
 • Sistem de blocare sigur: Elementul de închidere și blocare menține carabiniera în poziția “închis”, prevenind deschiderea accidentală. Deblocarea necesită o succesiune de acțiuni deliberate, asigurând astfel o utilizare sigură și eficientă.
 • Versatilitate extinsă: Potrivită atât ca piesă de legătură detașabilă (clasele B și Q), cât și integrată în echipamente de lucru la înălțime, prevăzută cu un ochet (clasele A și T), adaptându-se astfel la o varietate de aplicații.
 • Dimensiuni și greutate: Cu dimensiuni compacte de 107/57 mm și o greutate de doar 179 g, carabiniera oferă un echilibru perfect între portabilitate și robustete.
 • Rezistență ridicată: Suportă o forță de până la 30 kN orizontal și 16 kN vertical, asigurând siguranță maximă în utilizare.
 • Deschidere maximă: O deschidere de 17 mm permite o conectare ușoară și rapidă a diferitelor componente ale echipamentului, facilitând astfel munca la înălțime.
 • Certificare: Îndeplinește standardele EN 362/2004/B și EN 12275, garantând conformitatea cu normele europene de siguranță.

Utilizări recomandate:

Carabiniera Cook Vertiqual este ideală pentru diverse sisteme de lucru la înălțime, inclusiv:

 • Sisteme de oprire a căderii;
 • Sisteme de limitare a deplasării;
 • Sisteme de poziționare în timpul lucrului;
 • Sisteme de acces pe coardă;
 • Sisteme de salvare și recuperare;

De ce să alegeți Carabiniera COOK 0423 Vertiqual?

Pentru că oferă o combinație imbatabilă de siguranță, durabilitate și versatilitate. Proiectată pentru a face față celor mai dure condiții de lucru, carabiniera Cook Vertiqual este soluția de încredere pentru profesioniștii care necesită echipamente de înaltă performanță pentru lucrul la înălțime. Cu un mecanism de blocare avansat și certificări riguroase, această carabinieră vă garantează siguranța și eficiența în orice situație.

Achiziționați acum carabiniera COOK 0423 Vertiqual și asigurați-vă că lucrați cu un echipament de cea mai înaltă calitate, care nu face compromisuri în ceea ce privește securitatea și fiabilitatea!

IMPORTANT 

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

Mai multe informații
MarcaVertiqual
Norme EuropeneEN 362 2004 B
Scrieți propria recenzie
Recenzați:Carabiniera COOK 0423 Vertiqual
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care ți-ar plăcea!

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi