Carabiniera QUADRO 0232 Vertiqual

Performanță ușoară pentru lucrul la inălțime.

Carabiniera QUADRO 0232 Vertiqual este o piesă de legătură inovatoare, fabricată din aliaj de aluminiu, care facilitează conectarea rapidă și sigură a echipamentelor destinate lucrului la înălțime. Proiectată pentru a oferi performanță maximă în condiții dificile, această carabinieră combină durabilitatea cu ușurința în utilizare.

În stoc
SKU
23-0232-22-15-62
86,00 lei 72,27 lei
Vertiqual
AVA Sting

Caracteristici cheie:

 • Material de calitate superioară: Realizată dintr-un aliaj de aluminiu, carabiniera Quadro Vertiqual oferă o rezistență excepțională la o greutate redusă, făcând-o ideală pentru utilizarea intensivă în condiții de lucru la înălțime.
 • Siguranță și eficiență: Sistemul de blocare automată asigură o conexiune sigură și rapidă. Carabiniera rămâne în poziția “închis” datorită unui arc robust, iar deblocarea necesită o succesiune de acțiuni deliberate ale utilizatorului, prevenind astfel deschiderea accidentală.
 • Versatilitate: Disponibilă atât ca piesă de legătură detașabilă (clasele B și Q), cât și integrată în echipamente pentru lucru la înălțime, prevăzută cu un ochet (clasele A și T), această carabinieră este perfectă pentru o gamă variată de aplicații.
 • Dimensiuni și greutate: Cu dimensiuni de 141/79 mm și o greutate de doar 126 g, carabiniera este ușor de manevrat și transportat, fără a compromite rezistența.
 • Rezistență impresionantă: Capabilă să suporte o forță de până la 40 kN, carabiniera Quadro Vertiqual este ideală pentru sarcini solicitante și asigură o securitate optimă.
 • Deschidere maximă: Deschiderea de 25 mm permite conectarea facilă a diferitelor componente ale echipamentului, oferind o flexibilitate sporită.
 • Certificare: Îndeplinește standardele EN 362/2004/T, asigurând conformitatea cu normele stricte de siguranță europene.

Utilizări recomandate:

Carabiniera Quadro Vertiqual este ideală pentru diverse sisteme de lucru la înălțime, inclusiv:

 • Sisteme de oprire a căderii;
 • Sisteme de limitare a deplasării;
 • Sisteme de poziționare în timpul lucrului;
 • Sisteme de acces pe coardă;
 • Sisteme de salvare și recuperare;

De ce să alegeți Carabiniera QUADRO 0232 Vertiqual?

Pentru că oferă o combinație perfectă de siguranță, durabilitate și ușurință în utilizare. Cu un design ergonomic și performanțe remarcabile, carabiniera Quadro Vertiqual este alegerea ideală pentru profesioniștii care cer excelență în echipamentul lor de lucru la înălțime.

Achiziționați acum carabiniera QUADRO 0232 Vertiqual și beneficiați de fiabilitatea și securitatea necesară pentru a vă desfășura activitatea la cele mai înalte standarde!

IMPORTANT 

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

 

 

Mai multe informații
MarcaVertiqual
Norme EuropeneEN 362 2004 B
Scrieți propria recenzie
Recenzați:Carabiniera QUADRO 0232 Vertiqual
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care ți-ar plăcea!

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi