Carabiniera EVOQUE 0524 Vertiqual

Descoperă carabiniera EVOQUE 0524 Vertiqual, concepută pentru a oferi performanță superioară și siguranță maximă în activitățile la înălțime. Realizată din aliaj de aluminiu de înaltă calitate, această piesă de legătură esențială asigură conectarea rapidă și sigură a echipamentelor tale profesionale.

În stoc
SKU
23-0524-23-15-62
59,00 lei 49,58 lei
Vertiqual
AVA Sting

Caracteristici cheie:

 • Material premium: Fabricată dintr-un aliaj de aluminiu robust și ușor, carabiniera EVOQUE 0524 Vertiqual oferă o durabilitate excelentă și o manevrabilitate facilă.

 • Versatilitate: Potrivită pentru utilizare ca piesă detașabilă (clasele B și Q) sau integrată în diverse echipamente de lucru la înălțime (clasele A și T), oferind flexibilitate maximă în funcție de necesitățile specifice.

 • Mecanism de blocare sigur: Sistemul de închidere și blocare asigură menținerea carabinierei în poziția "închis" prin intermediul unui arc, necesitând o succesiune de acțiuni pentru deblocare, ceea ce previne deschiderea accidentală.

 • Performanță ridicată: Carabiniera suportă o forță orizontală de până la 24kN și o forță verticală de 8kN, garantând rezistența și fiabilitatea necesară pentru activitățile la înălțime.

 • Siguranță certificată: Conformă cu standardele EN 362/2004/B și EN 12275, carabiniera EVOQUE 0524 Vertiqual îndeplinește cele mai stricte norme de siguranță europene.

Dimensiuni și specificații:

 • Dimensiuni: 114 x 73 mm;
 • Greutate: 95 g;
 • Deschidere maximă: 23 mm;

Utilizări recomandate:

Carabiniera EVOQUE 0524 Vertiqual este ideală pentru:

 • Sisteme de oprire a căderii;
 • Sisteme de limitare a deplasării;
 • Sisteme de poziționare în timpul lucrului;
 • Sisteme de acces pe coardă;
 • Sisteme de salvare și recuperare;

Beneficii:

 • Siguranță absolută: Proiectată pentru a asigura protecția maximă a utilizatorilor în orice condiții de muncă la înălțime.
 • Eficiență și flexibilitate: Designul ergonomic și greutatea redusă permit o utilizare ușoară și eficientă, adaptându-se rapid la diverse scenarii de lucru.
 • Durabilitate extinsă: Materialele de calitate superioară și mecanismele robuste garantează o durată de viață lungă și performanțe constante.

Concluzie:

Alege carabiniera EVOQUE 0524 Vertiqual pentru o siguranță de neegalat și o performanță excepțională în activitățile tale la înălțime. Indiferent dacă lucrezi în construcții, alpinism utilitar sau alte domenii care necesită echipamente de siguranță, EVOQUE 0524 Vertiqual este soluția ideală pentru tine.

Comandă acum și asigură-te că echipamentele tale sunt mereu conectate rapid și sigur!

IMPORTANT 

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

 

Mai multe informații
MarcaVertiqual
Norme EuropeneEN 362 2004 B
Scrieți propria recenzie
Recenzați:Carabiniera EVOQUE 0524 Vertiqual
Rating-ul dumneavoastră

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi