Carabiniera ANNAPURNA 0223 Vertiqual

Siguranță și eficiență la inălțime

Carabiniera ANNAPURNA 0223 Vertiqual este concepută pentru a oferi conexiuni rapide și sigure în orice mediu de lucru la înălțime. Fabricată din oțel de înaltă rezistență, protejat anti-coroziv, această carabinieră este esențială pentru siguranța și eficiența echipamentelor tale.

În stoc
SKU
23-0223-18-11-40
21,00 lei 17,65 lei
Vertiqual
AVA Sting

Caracteristici și beneficii:

Material premium: Realizată din oțel special, tratat pentru a rezista la coroziune, garantând astfel durabilitate și performanță pe termen lung.

Design robust și fiabil: Dimensiuni compacte de 110/58 mm și greutate de 165 g, ideală pentru utilizarea în diverse condiții de lucru la înălțime.

Rezistență superioară:

 • Rezistență la tracțiune orizontală: 25 kN
 • Rezistență la tracțiune verticală: 7 kN
 • Deschidere maximă: 18 mm

Mecanism de blocare sigur: Elementul de închidere și blocare este asistat de un arc care menține carabiniera în poziția „închis”, necesită o succesiune de acțiuni pentru deblocare, asigurând astfel o conexiune sigură și securizată.

Versatilitate: Carabiniera poate fi utilizată în multiple aplicații, inclusiv:

 • Sisteme de oprire a căderii;
 • Sisteme de limitare a deplasării;
 • Sisteme de poziționare în timpul lucrului;
 • Sisteme de acces pe coardă;
 • Sisteme de salvare și recuperare;

Utilizare:

Carabiniera ANNAPURNA 0223 Vertiqual este ideală pentru conectarea echipamentelor esențiale în diverse sisteme de lucru la înălțime. Fie că este folosită în sisteme de oprire a căderii, limitare a deplasării, poziționare în timpul lucrului sau salvare și recuperare, această carabinieră asigură conexiuni rapide și sigure, indispensabile pentru siguranța lucrătorilor.

Certificări și standarde de siguranță: EN 362/2004/B: Certificare pentru conectori, asigurând conformitatea cu standardele internaționale de siguranță.

Specificații tehnice:

 • Material: Oțel;
 • Dimensiuni: 110/58 mm;
 • Greutate: 165 g;
 • Rezistență Orizontală: 25 kN;
 • Rezistență Verticală: 7 kN;
 • Deschidere Maximă: 18 mm;

Comandă acum și beneficiază de protecție maximă!

Protejează-te pe tine și echipamentele tale cu Carabiniera ANNAPURNA 0223 Vertiqual

IMPORTANT 

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

 

Mai multe informații
MarcaVertiqual
Norme EuropeneEN 362 2004 B
Scrieți propria recenzie
Recenzați:Carabiniera ANNAPURNA 0223 Vertiqual
Rating-ul dumneavoastră

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi