Carabiniera MAKALU 0224 Vertiqual

 Soluția ideală pentru lucrul la inălțime.

Carabiniera MAKALU 0224 Vertiqual este o piesă de legătură esențială pentru orice profesionist care lucrează la înălțime. Realizată din oțel special cu rezistență înaltă la tracțiune și protecție anti-corozivă, această carabinieră asigură o conectare rapidă și sigură a echipamentelor dumneavoastră de lucru.

 

În stoc
SKU
23-0224-18-11-40
35,00 lei 29,41 lei
Vertiqual
AVA Sting

Caracteristici cheie:

 • Material de inaltă calitate: Fabricată din oțel special, carabiniera Makalu Vertiqual garantează o durabilitate și rezistență superioară, esențiale pentru condițiile exigente de lucru la înălțime.
 • Siguranță maximizată: Sistemul de închidere și blocare prin răsucire, menținut în poziția “închis” de un arc, asigură o conexiune sigură. Deblocarea necesită o succesiune de acțiuni ale utilizatorului, prevenind astfel deschiderea accidentală.
 • Versatilitate: Carabiniera poate fi utilizată atât ca piesă de legătură detașabilă (clasele B și Q), cât și integrată în echipamente pentru lucru la înălțime, prevăzută cu un ochet (clasele A și T).
 • Dimensiuni și greutate: Compactă și ușoară, cu dimensiuni de 110/58 mm și o greutate de doar 196 g, carabiniera este ușor de manevrat și transportat.
 • Rezistență imbatabilă: Cu o rezistență de 25 kN pe orizontală și 7 kN pe verticală, carabiniera Makalu Vertiqual poate face față celor mai dificile sarcini.
 • Deschidere maximă: Cu o deschidere maximă de 19 mm, permite o conectare facilă a diferitelor componente ale echipamentului.
 • Certificare: Îndeplinește standardele EN 362/2004/B, garantând astfel conformitatea cu normele europene de siguranță.

Utilizări recomandate: Carabiniera Makalu Vertiqual este ideală pentru conectarea echipamentelor ce formează sisteme de lucru la înălțime, inclusiv:

 • Sisteme de oprire a căderii;
 • Sisteme de limitare a deplasării;
 • Sisteme de poziționare în timpul lucrului;
 • Sisteme de acces pe coardă;
 • Sisteme de salvare și recuperare;

De ce să alegeți Carabiniera MAKALU 0224 Vertiqual? Pentru că oferă o combinație unică de siguranță, durabilitate și ușurință în utilizare. Fie că sunteți un profesionist în domeniul construcțiilor, al salvării sau al întreținerii la înălțime, carabiniera Makalu Vertiqual vă asigură că echipamentul dumneavoastră va fi conectat rapid și sigur, permițându-vă să vă concentrați pe sarcinile dvs. cu încredere deplină.

Achiziționați acum carabiniera MAKALU 0224 Vertiqual și experimentați fiabilitatea și performanța la cel mai înalt nivel!

 IMPORTANT 

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

 

 

Mai multe informații
MarcaVertiqual
Norme EuropeneEN 362 2004 B
Scrieți propria recenzie
Recenzați:Carabiniera MAKALU 0224 Vertiqual
Rating-ul dumneavoastră

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi