Carabiniera SAJAMA 0330 Vertiqual

Siguranță și eficiență maximă pentru lucrul la inălțime.

Carabiniera SAJAMA 0330 Vertiqual este un element esențial pentru profesioniștii care lucrează la înălțime, oferind o conectare rapidă și sigură a echipamentelor esențiale. Fabricată din oțel special cu rezistență înaltă la tracțiune și protecție anti-corozivă, această carabinieră asigură durabilitate și fiabilitate chiar și în cele mai dure condiții de lucru.

În stoc
SKU
23-0330-85-11-62
86,00 lei 72,27 lei
Vertiqual
AVA Sting

Caracteristici cheie:

 • Material de calitate superioară: Construită din oțel special, carabiniera Sajama Vertiqual oferă o durabilitate excepțională și o rezistență remarcabilă la tracțiune, fiind ideală pentru utilizare în condiții extreme.

 • Sistem de blocare automată: Mecanismul de blocare automată menține carabiniera în poziția “închis”, prevenind deschiderea accidentală. Deblocarea necesită o succesiune de acțiuni deliberate, asigurând astfel o utilizare sigură și eficientă.

 • Versatilitate: Poate fi utilizată ca piesă de legătură detașabilă (clasele B și Q) sau integrată în echipamente de lucru la înălțime, prevăzută cu un ochet (clasele A și T), adaptându-se astfel la o gamă variată de aplicații.

 • Dimensiuni și greutate: Cu dimensiuni de 322/150 mm și o greutate de 861 g, carabiniera oferă un echilibru perfect între dimensiune și robustețe.

 • Rezistență ridicată: Suportă o forță de până la 23 kN, asigurând siguranță maximă în utilizare.

 • Deschidere maximă: O deschidere de 85 mm permite o conectare ușoară și rapidă a diferitelor componente ale echipamentului, facilitând astfel munca la înălțime.

 • Certificare: Îndeplinește standardul EN 362/2004/A, garantând conformitatea cu normele europene de siguranță.

Utilizări recomandate:

Carabiniera Sajama Vertiqual este ideală pentru diverse sisteme de lucru la înălțime, inclusiv:

 • Sisteme de oprire a căderii;
 • Sisteme de limitare a deplasării;
 • Sisteme de poziționare în timpul lucrului;
 • Sisteme de acces pe coardă;
 • Sisteme de salvare și recuperare;

De ce să alegeți Carabiniera SAJAMA 0330 Vertiqual?

Pentru că oferă o combinație imbatabilă de siguranță, durabilitate și versatilitate. Proiectată pentru a face față celor mai dure condiții de lucru, carabiniera Sajama Vertiqual este soluția de încredere pentru profesioniștii care necesită echipamente de înaltă performanță pentru lucrul la înălțime. Cu un mecanism de blocare avansat și certificări riguroase, această carabinieră vă garantează siguranța și eficiența în orice situație.

Achiziționați acum carabiniera SAJAMA 0330 Vertiqual și asigurați-vă că lucrați cu un echipament de cea mai înaltă calitate, care nu face compromisuri în ceea ce privește securitatea și fiabilitatea!

IMPORTANT 

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

Mai multe informații
MarcaVertiqual
Norme EuropeneEN 362 2004 B
Scrieți propria recenzie
Recenzați:Carabiniera SAJAMA 0330 Vertiqual
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care ți-ar plăcea!

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi