Carabiniera BARLI 0526 Vertiqual

Conectare sigură și rapidă pentru lucrul la inălțime.

Carabiniera BARLI 0526 Vertiqual este o piesă de legătură esențială pentru profesioniștii care își desfășoară activitatea la înălțime. Fabricată dintr-un aliaj de aluminiu de înaltă calitate, această carabinieră facilitează conectarea rapidă și sigură a echipamentelor, asigurând eficiență și siguranță maximă în orice condiții de lucru.

În stoc
SKU
23-0526-60-91-62
130,00 lei 109,24 lei
Vertiqual
AVA Sting

Caracteristici cheie:

 • Material ușor și durabil: Realizată din aliaj de aluminiu, carabiniera Barli Vertiqual combină durabilitatea excepțională cu o greutate redusă, fiind ideală pentru utilizarea intensivă în medii exigente.

 • Sistem de blocare automată: Mecanismul de blocare automată garantează că carabiniera rămâne în poziția “închis”, prevenind deschiderea accidentală. Deblocarea necesită o succesiune de acțiuni deliberate, asigurând astfel o utilizare sigură și eficientă.

 • Versatilitate: Poate fi utilizată atât ca piesă de legătură detașabilă (clasele B și Q), cât și integrată în echipamente de lucru la înălțime, prevăzută cu un ochet (clasele A și T), adaptându-se astfel la o gamă variată de aplicații.

 • Dimensiuni și greutate: Cu dimensiuni de 235/120 mm și o greutate de 482 g, carabiniera oferă un echilibru perfect între dimensiune și robustețe.

 • Rezistență ridicată: Suportă o forță de până la 23 kN, asigurând siguranță maximă în utilizare.

 • Deschidere maximă: O deschidere de 60 mm permite o conectare ușoară și rapidă a diferitelor componente ale echipamentului, facilitând astfel munca la înălțime.

 • Certificare: Îndeplinește standardul EN 362/2004/A, garantând conformitatea cu normele europene de siguranță.

Utilizări recomandate:

Carabiniera Barli Vertiqual este ideală pentru diverse sisteme de lucru la înălțime, inclusiv:

 • Sisteme de oprire a căderii;
 • Sisteme de limitare a deplasării;
 • Sisteme de poziționare în timpul lucrului;
 • Sisteme de acces pe coardă;
 • Sisteme de salvare și recuperare;

De ce să alegeți Carabiniera BARLI 0526 Vertiqual?

Pentru că oferă o combinație ideală de siguranță, durabilitate și versatilitate. Proiectată pentru a face față celor mai dure condiții de lucru, carabiniera Barli Vertiqual este soluția de încredere pentru profesioniștii care necesită echipamente de înaltă performanță pentru lucrul la înălțime. Cu un mecanism de blocare avansat și certificări riguroase, această carabinieră vă garantează siguranța și eficiența în orice situație.

Achiziționați acum carabiniera BARLI 0526 Vertiqual și asigurați-vă că lucrați cu un echipament de cea mai înaltă calitate, care nu face compromisuri în ceea ce privește securitatea și fiabilitatea!

IMPORTANT 

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

Mai multe informații
MarcaVertiqual
Norme EuropeneEN 362 2004 B
Scrieți propria recenzie
Recenzați:Carabiniera BARLI 0526 Vertiqual
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care ți-ar plăcea!

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi