Carabiniera MASSIVE 0322 Vertiqual

Carabiniera MASSIVE 0322 Vertiqual este un echipament esențial pentru profesioniștii care efectuează lucrări la înălțime. Realizată din oțel de înaltă calitate, această carabinieră oferă o rezistență excepțională la tracțiune și este protejată împotriva coroziunii, asigurând o conectare rapidă și sigură a echipamentelor. Ideală pentru o varietate de aplicații, carabiniera MASSIVE Vertiqual este proiectată să ofere siguranță și fiabilitate în cele mai dificile condiții de lucru.

În stoc
SKU
23-0322-24-20-62
53,00 lei 44,54 lei
Vertiqual
AVA Sting

Caracteristici cheie:

 • Material premium: Fabricată din oțel special cu rezistență înaltă la tracțiune, carabiniera MASSIVE Vertiqual este protejată anti-coroziv pentru o durabilitate extinsă.
 • Sistem de blocare sigur: Elementul de închidere și blocare asigură menținerea carabinierei în poziția “închis” prin intermediul unui arc. Deblocarea necesită o succesiune de acțiuni ale utilizatorului, prevenind astfel deschiderea accidentală.
 • Versatilitate extinsă: Potrivită atât ca piesă de legătură detașabilă (clasele B și Q), cât și integrată în echipamente de lucru la înălțime cu un ochet (clasele A și T), adaptându-se la diverse aplicații.
 • Dimensiuni și greutate optime: Cu dimensiuni compacte de 115/73 mm și o greutate de 270 g, carabiniera oferă un echilibru perfect între portabilitate și robustețe.
 • Rezistență ridicată: Suportă o forță de până la 52 kN orizontal și 16 kN vertical, asigurând siguranță maximă în utilizare.
 • Deschidere maximă: O deschidere de 24 mm permite o conectare ușoară și rapidă a diferitelor componente ale echipamentului, facilitând astfel munca la înălțime.
 • Certificare: Îndeplinește standardele EN 362/2004/B și EN 12275, garantând conformitatea cu normele europene de siguranță.

Utilizări recomandate:

Carabiniera MASSIVE Vertiqual este ideală pentru diverse sisteme de lucru la înălțime, inclusiv:

 • Sisteme de oprire a căderii;
 • Sisteme de limitare a deplasării;
 • Sisteme de poziționare în timpul lucrului;
 • Sisteme de acces pe coardă;
 • Sisteme de salvare și recuperare;

De ce să alegeți Carabiniera MASSIVE 0322 Vertiqual?

Pentru că oferă o combinație imbatabilă de siguranță, durabilitate și versatilitate. Proiectată pentru a face față celor mai dure condiții de lucru, carabiniera MASSIVE Vertiqual este soluția de încredere pentru profesioniștii care necesită echipamente de înaltă performanță pentru lucrul la înălțime. Cu un mecanism de blocare avansat și certificări riguroase, această carabinieră vă garantează siguranța și eficiența în orice situație.

Achiziționați acum carabiniera MASSIVE 0322 Vertiqual și asigurați-vă că lucrați cu un echipament de cea mai înaltă calitate, care nu face compromisuri în ceea ce privește securitatea și fiabilitatea!

IMPORTANT 

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

Mai multe informații
MarcaVertiqual
Norme EuropeneEN 362 2004 B
Scrieți propria recenzie
Recenzați:Carabiniera MASSIVE 0322 Vertiqual
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care ți-ar plăcea!

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi