Coarda statica MULTI-USE Vertiqual

ATENTIE!

Coarda statica MULTI-USE Vertiqual poate fi comandată la lungimea dorită cu sau fără alte prelucrări. 

În stoc
SKU
12-2014-00
14,00 lei 11,76 lei
Vertiqual
AVA Sting

DESCRIERE PRODUS 

Coarda Statică MULTI-USE Vertiqual: Siguranță și versatilitate pentru orice aplicare.

Descoperă performanța și durabilitatea coardei statice MULTI-USE Vertiqual, concepută pentru a răspunde celor mai variate nevoi în domeniul lucrului la înălțime. Cu o construcție de tip Kernmantel, această coardă este ideală pentru utilizări multiple, oferind o rezistență excepțională și fiabilitate maximă.

Caracteristici principale:

 • Tip coardă: Kernmantel, simplă, pentru aplicații variate;
 • Material: Miez și manta din poliamidă de înaltă calitate;
 • Diametre disponibile:12 mm si 14 mm;
 • Greutate: 12 mm: 70 gr/m si 14 mm: 88 gr/m
 • Rezistență la rupere: 2800 daN pentru 12 mm si 3200 daN pentru 14 mm
 • Rezistență la Rupere (ochet cusut): 2200 daN pentru 12 mm si 2500 daN pentru 14 mm
 • Alungire: 5%
 • Standard de siguranță: Certificare: EN 1891/A:1998

Beneficii și utilizări:

Coarda MULTI-USE Vertiqual este proiectată pentru a oferi performanțe de top în diverse scenarii de lucru la înălțime. Fie că este vorba despre activități de salvare, lucrări de întreținere, sau acces pe coardă, această coardă asigură siguranța și eficiența necesare.

Versatilitate: Disponibilă în două variante de diametru (12 mm și 14 mm) pentru a se adapta perfect diferitelor tipuri de sarcini și aplicații.

Personalizare: Poate fi comandată la lungimea dorită, cu sau fără alte prelucrări, pentru a satisface cerințele specifice ale utilizatorului.

Durabilitate: Construcția robustă din poliamidă asigură o durată de viață lungă și o rezistență crescută la uzură și abraziune.

Performanță: Rezistența mare la rupere și alungirea redusă (doar 5%) oferă stabilitate și siguranță în utilizare.

Aplicații recomandate:

 • Sisteme de oprire a căderii;
 • Sisteme de limitare a deplasării;
 • Sisteme de poziționare în timpul lucrului;
 • Sisteme de acces pe coardă;
 • Sisteme de salvare și recuperare;

Alege coarda statică MULTI-USE Vertiqual pentru a te asigura că ai echipamente de cea mai înaltă calitate și siguranță. Disponibilă în diametre de 12 mm și 14 mm, această coardă poate fi personalizată la lungimea dorită, oferindu-ți flexibilitate și adaptabilitate în funcție de necesitățile tale specifice.

IMPORTANT 

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

 

Mai multe informații
MarcaVertiqual
Norme EuropeneEN 1891
Scrieți propria recenzie
Recenzați:Coarda statica MULTI-USE Vertiqual
Rating-ul dumneavoastră

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi