Cutie hidrant interior minibox inox cu usa din sticla 500x500x140 echipata avizata CE

Descoperă soluția de siguranță ideală pentru o gamă variată de spații comerciale și instituționale cu Cutia Hidrant Interior Minibox Inox cu usa din sticla 500x500x140, echipată și avizată conform standardelor CE.

Proiectată pentru a satisface cerințele exigente ale diverselor domenii de utilizare, această cutie hidrant oferă o protecție fiabilă împotriva incendiilor într-un format compact și durabil.

În stoc
SKU
500x500x140
1.269,00 lei 1.066,39 lei
AVA Sting

Construcție solidă din inox: Realizată din oțel inoxidabil de calitate superioară, cutia hidrant interior Minibox asigură rezistență la coroziune și durabilitate pe termen lung. Fiabilitatea materialului garantează protecția împotriva factorilor externi și menține integritatea produsului chiar și în condiții dificile.

Aceasta este echipată cu urmatoarele accesorii avizate CE:

1.Robinet din aluminiu cu racord fix tip C- un element esențial al sistemului de hidranți interiori Minibox. Cu o construcție robustă din aluminiu și un design ingenios, acest robinet oferă performanțe de încredere în situații de urgență. Racordul fix Tip C permite o conectare și deconectare rapidă a furtunului de refulare, facilitând intervenția rapidă în situații de urgență. De la presiuni ridicate la temperaturi extreme, Robinetul din aluminiu cu racord Fix Tip C este conceput pentru a face față cu brio și a asigura o funcționare fără probleme.

 2. Teava de refulare Tura-P 

Cu rezistență la temperaturi extreme și presiuni ridicate, această teavă este construită pentru a face față oricărei provocări, asigurând o sursă constantă și eficientă de apă în situații de incendiu.

3. Rola furtun tip C -15 bar (20 ml) - Avizat EN 14540

Rola Furtun Tip C este avizată conform standardului european EN 14540, asigurându-ți că produsul respectă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Această certificare confirmă că rolă este proiectată și testată pentru a oferi performanțe de top în situații de urgență. Fabricată din materiale de înaltă calitate, Rola Furtun Tip C este construită pentru a rezista la uzură și condiții dificile. Stratul exterior rezistent la abraziune protejează furtunul în timpul manipulării și depozitării, asigurând o durată lungă de viață și o funcționare fiabilă pe termen lung.

4. Suport simplu pentru furtun

Suportul pentru furtun este fabricat din materiale de înaltă calitate, oferind o rezistență sporită și durabilitate în condiții de utilizare intensivă. Construcția robustă asigură susținerea furtunului în mod sigur și eficient, protejându-l de deteriorare și prelungind astfel durata sa de viață.

Domenii de utilizare:

✔️ Clădiri Industriale: Minibox este partenerul de încredere pentru asigurarea siguranței în medii industriale. Construcția sa robustă din oțel inoxidabil rezistă la condițiile aspre și oferă protecție în caz de incendiu.

✔️ Hoteluri: Siguranța oaspeților este o prioritate, iar Cutia Hidrant Minibox asigură stocarea sigură și accesul rapid la echipamentele de stingere a incendiilor, contribuind la un mediu securizat.

✔️ Supermarketuri: Protejează spațiul comercial și asigură siguranța clienților și a angajaților. Dimensiunile compacte ale Minibox permit instalarea sa discretă în orice zonă a supermarketului.

✔️ Sedii de firmă: Indiferent de dimensiunea sediului tău, Minibox oferă o soluție eficientă pentru protecție împotriva incendiilor, îndeplinind standardele CE pentru siguranță.

✔️ Pensiuni și restaurante: În industria ospitalității, siguranța este esențială. Minibox oferă o soluție compactă și ușor accesibilă pentru prevenirea incendiilor în pensiuni și restaurante.

✔️ Instituții și Spitale: În mediile instituționale, protejarea vieților și a bunurilor este crucială. Minibox asigură un răspuns rapid și eficient în caz de urgență.

✔️ Cămine de bătrâni: În îngrijirea persoanelor vârstnice, siguranța este prioritatea principală. Minibox contribuie la crearea unui mediu sigur și securizat.

✔️ Ansambluri rezidențiale: Protejează comunitatea ta cu o soluție eficientă și compactă. Minibox se integrează perfect în ansamblurile rezidențiale, oferind o protecție discretă.

✔️ Instituții de invățământ: Siguranța elevilor și a personalului este esențială. Minibox oferă un instrument de prevenire eficient pentru incendii în școli și universități.

Fii pregătit în fața pericolelor și asigură-ți că locul tău este în siguranță cu Cutie hidrant interior minibox inox cu usa din sticla 500x500x140 O soluție avansată, echipată și avizată, gata să facă față oricărui scenariu de incendiu.

Comandă acum și asigură-ți siguranța și a celor dragi! 

IMPORTANT

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utiliza te, fara a anunta in prealabil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Cutie hidrant interior minibox inox cu usa din sticla 500x500x140 echipata avizata CE
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care ți-ar plăcea!

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi