Cutie hidrant interior inox cu usa din sticla 570x500x180 echipata avizata CE

Descoperă soluția de siguranță ideală pentru o gamă variată de spații comerciale și instituționale cu Cutia Hidrant Interior Inox cu usa din sticla 570x500x180echipată și avizată conform standardelor CE.

Proiectată pentru a satisface cerințele exigente ale diverselor domenii de utilizare, această cutie hidrant oferă o protecție fiabilă împotriva incendiilor într-un format compact și durabil.

În stoc
SKU
570x500x180
1.510,00 lei 1.268,91 lei
AVA Sting

Construcție solidă din inox: Realizată din oțel inoxidabil de calitate superioară, cutia hidrant interior  asigură rezistență la coroziune și durabilitate pe termen lung. Fiabilitatea materialului garantează protecția împotriva factorilor externi și menține integritatea produsului chiar și în condiții dificile.

Aceasta este echipată cu urmatoarele accesorii avizate CE:

1.Robinet din aluminiu cu racord fix tip Cun element esențial al sistemului de hidranți interiori Minibox. Cu o construcție robustă din aluminiu și un design ingenios, acest robinet oferă performanțe de încredere în situații de urgență. Racordul fix Tip C permite o conectare și deconectare rapidă a furtunului de refulare, facilitând intervenția rapidă în situații de urgență. De la presiuni ridicate la temperaturi extreme, Robinetul din aluminiu cu racord Fix Tip C este conceput pentru a face față cu brio și a asigura o funcționare fără probleme.

 2. Teava de refulare Tura-P 

Cu rezistență la temperaturi extreme și presiuni ridicate, această teavă este construită pentru a face față oricărei provocări, asigurând o sursă constantă și eficientă de apă în situații de incendiu.

3. Rola furtun tip C -15 bar (20 ml) - Avizat EN 14540

Rola Furtun Tip C este avizată conform standardului european EN 14540, asigurându-ți că produsul respectă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Această certificare confirmă că rolă este proiectată și testată pentru a oferi performanțe de top în situații de urgență. Fabricată din materiale de înaltă calitate, Rola Furtun Tip C este construită pentru a rezista la uzură și condiții dificile. Stratul exterior rezistent la abraziune protejează furtunul în timpul manipulării și depozitării, asigurând o durată lungă de viață și o funcționare fiabilă pe termen lung.

4. Tambur pentru furtun: Tamburul este fabricat din materiale durabile, asigurând rezistență la uzură și longevitate în timpConceput pentru a facilita manipularea și depozitarea furtunului, acest produs de calitate superioară este esențial pentru o pregătire eficientă în situațiile de urgență și pentru utilizarea în contexte diverse.

Echipare conform standardelor CE: Produsul este avizat conform standardelor CE, garantând conformitatea cu cerințele de siguranță europene. Această certificare atestă calitatea și eficiența produsului în prevenirea și gestionarea incendiilor.

Versatilitate în domenii de utilizare: Cu un design adaptabil, cutia hidrant este potrivită pentru o gamă largă de medii, inclusiv clădiri industriale, hoteluri, supermarketuri, restaurante, instituții, spitale, cămine de bătrâni, ansambluri rezidențiale, instituții de învățământ și multe altele.

Fii pregătit în fața pericolelor și asigură-ți că locul tău este în siguranță cu Cutia hidrant interior inox cu usa din sticla 570x500x180 echipata avizata CE

O soluție avansată, echipată și avizată, gata să facă față oricărui scenariu de incendiu.

Comandă acum și asigură-ți siguranța și a celor dragi! 

IMPORTANT

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utiliza te, fara a anunta in prealabil.

 

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Cutie hidrant interior inox cu usa din sticla 570x500x180 echipata avizata CE
Rating-ul dumneavoastră

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi