Antifoane interne de unica utilizare cu snur D140 EAR SOFT 3M

Protecție auditivă eficientă și confortabilă

Alegeți antifoanele interne de unică folosință cu șnur D140 EAR SOFT de la 3M pentru o protecție auditivă superioară în medii de lucru zgomotoase. Concepute pentru a oferi confort și eficiență, aceste antifoane sunt ideale pentru utilizarea în diverse industrii, asigurând protecția necesară împotriva zgomotului excesiv.

în stoc depozit
SKU
D140
3,00 lei 2,52 lei
3m E A R
AVA Sting

DESCRIERE PRODUS 

Material de calitate superioară

Fabricate din spumă poliuretanică de înaltă calitate, antifoanele asigură o izolare fonică excelentă și o ajustare confortabilă în canalul auditiv. Șnurul din vinil adaugă un plus de funcționalitate, prevenind pierderea antifoanelor în timpul utilizării.

Construcție ergonomică și practică

  • Formă ergonomic-conică: Antifoanele se fixează ușor în majoritatea canalelor auditive prin presare, asigurând un confort sporit și o etanșare eficientă.

  • Șnur din vinil: Previne pierderea antifoanelor și permite o manipulare ușoară și rapidă.

Nivel de protecție ridicat. SNR: 36 dB Aceste antifoane oferă o protecție excelentă împotriva zgomotului de mediu-înalt, asigurând o reducere eficientă a zgomotului și protecția sănătății auditive a utilizatorului.

Aplicabilitate extinsă

Antifoanele interne D140 EAR SOFT 3M sunt ideale pentru utilizarea în diverse medii de lucru care necesită protecție auditivă:

  • Medii de lucru cu expunere la zgomot mediu-înalt: Perfecte pentru protecția auditivă în medii cu zgomot mai mare de 85 dB.

Industrii

  • Industria alimentară și industriile de proces
  • Construcții de mașini

Caracteristici principale:

  • Material: Spumă poliuretanică, șnur din vinil
  • Construcție: Formă ergonomic-conică, fixare prin presare, șnur pentru prevenirea pierderii
  • Nivel de Protecție: SNR 36 dB
  • Aplicații: Medii de lucru cu zgomot mediu-înalt
  • Industrii: Alimentară, industrii de proces, construcții de mașini

Optați pentru antifoanele interne de unică folosință cu șnur D140 EAR SOFT 3M pentru a asigura protecția auditivă necesară în medii de lucru zgomotoase. Comandați acum și beneficiați de o protecție auditivă confortabilă și eficientă, esențială pentru sănătatea dumneavoastră auditivă!

IMPORTANT 

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

Mai multe informații
Norme EuropeneEN 352 2
Marca3m E A R
Scrieți propria recenzie
Recenzați:Antifoane interne de unica utilizare cu snur D140 EAR SOFT 3M
Rating-ul dumneavoastră

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi