Furtun pompieri tip D cu racorduri CNBOP-15 bar-20 ml

Pregătiți să faceți față celor mai intense situații de urgență? Furtunul de pompieri tip D este partenerul dvs. de încredere în momentele critice.

Fabricat din material textil tesut din fire sintetice și termostabilizat, acest furtun impresionează prin durabilitate și performanță remarcabilă.

În stoc
SKU
D 15 bar 20 ML - IRIGATII_nou
160,00 lei 134,45 lei
AVA Sting

DESCRIERE PRODUS 

Construcție robustă

Cu un strat interior de cauciuc, furtunul asigură un flux continuu și fără probleme de apă. Aspectul impecabil al stratului de cauciuc, fără crapături sau incluziuni străine, este garanția calității superioare a acestui produs.

Domeniul de utilizare

Indiferent dacă sunteți implicat în agricultură, construcții sau industrii, furtunul nostru de irigare este partenerul perfect pentru a asigura o distribuție eficientă și fiabilă a apei în diverse aplicații.

Iată câteva dintre domeniile sale de utilizare:

  • Agricultură: Pentru agricultori, irigarea este esențială pentru a asigura o creștere sănătoasă a culturilor și o recoltă abundentă. Furtunul de irigare este proiectat pentru a rezista la utilizarea intensivă în câmp și pentru a livra apă în mod uniform și eficient pe întreaga suprafață.
  • Construcții: În industria construcțiilor, apa este adesea necesară pentru lucrările de curățare, compactare a solului sau pentru a asigura condiții optime pentru aplicarea materialelor de construcții. Furtunul nostru de irigare este robust și versatil, potrivindu-se perfect pentru asemenea cerințe.
  • Scopuri Industriale: În sectorul industrial, apa poate fi necesară pentru răcirea echipamentelor, spălarea sau alte procese de producție. Furtunul nostru este adaptabil și rezistent la condiții de lucru dure, fiind ideal pentru o gamă largă de aplicații industriale.
  • Horticultură și Grădinărit: Atunci când vine vorba de îngrijirea plantelor în grădini sau sere, o distribuție uniformă a apei este esențială pentru a asigura o creștere sănătoasă a plantelor. Furtunul nostru de irigare oferă precizie și fiabilitate în aceste aplicații sensibile.
  • Alte Aplicații Diverse: În afara acestor domenii principale, furtunul nostru de irigare poate fi utilizat și în alte scopuri diverse, cum ar fi umidificarea aerului în spații comerciale sau rezidențiale, spălarea vehiculelor sau chiar pentru amenajarea unor parcuri și zone verzi.

Indiferent de domeniul dvs. de activitate, furtunul de irigare este soluția perfectă pentru asigurarea unei distribuții eficiente și fiabile a apei, adaptată nevoilor și cerințelor specifice ale fiecărei aplicații.

IMPORTANT

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

 

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Furtun pompieri tip D cu racorduri CNBOP-15 bar-20 ml
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care ți-ar plăcea!

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi