Manusi protectie latex Classic Grip A150 Portwest

AVA STING va recomanda Manusa A150 este răspunsul ideal pentru toate industriile. Cu o construcție ingenioasă care prioritizează durabilitatea și confortul, această mănușă este o alegere inteligentă pentru profesioniștii din diverse domenii.

în stoc depozit
SKU
A150
6,00 lei 5,04 lei
Portwest
AVA Sting

Manusa A150 - Performanță și Sustenabilitate la Preț Accesibil

Căutați o mănușă de prindere de încredere la un preț accesibil? Manusa A150 este răspunsul ideal pentru toate industriile. Cu o construcție ingenioasă care prioritizează durabilitatea și confortul, această mănușă este o alegere inteligentă pentru profesioniștii din diverse domenii.

Caracteristici cheie:

  1. Impregnare cu Latex pentru Adeziune Excelentă: A150 dispune de o impregnare cu latex de înaltă calitate, oferind o aderență sporită, ceea ce vă permite să lucrați în siguranță și cu precizie.

  2. Căptușeală Rezistentă de Calibru 10: Materialul din care este confecționată căptușeala are calibru 10, asigurând rezistență și protecție eficientă împotriva diverselor riscuri.

  3. Mansete Tricotate pentru Confort și Căldură: Mansetele tricotate nu numai că asigură confortul în timpul purtării, dar contribuie și la menținerea căldurii în condiții reci.

  4. Impregnare în Palma pentru Creșterea Dexterității și Ventilației: Zona palmelor are o impregnare specială care îmbunătățește dexteritatea și ventilația, astfel încât să puteți manevra obiectele cu ușurință și să vă simțiți confortabil.

  5. Căptușeală Respirabilă Fără Cusături: Căptușeala respirabilă fără cusături vă asigură că mâinile dvs. rămân confortabile și protejate fără a compromite mobilitatea.

  6. Sustenabilitate în Centru: Fabricată din bumbac reciclat și poliester reciclat, această mănușă are un impact mai redus asupra mediului în comparație cu alternativele convenționale.

  7. Certificare CE: Manusa A150 este certificată CE, ceea ce garantează conformitatea cu normele europene de siguranță.

  8. ANSI Nivel Tăiere A1: Mănușa este clasificată la nivelul ANSI A1 pentru tăiere, oferind o protecție considerabilă împotriva tăierilor accidentale.

  9. Nivel de Abraziune ANSI 1: Cu un nivel ANSI 1 de abraziune, mănușa oferă o bună rezistență la uzură și abraziune în timp.

Cu Manusa A150, obțineți un partener de încredere pentru muncă, care oferă atât performanță ridicată, cât și un angajament pentru mediul înconjurător. Alegeți calitatea, alegeți sustenabilitatea!

Mai multe informații
MarcaPortwest
Norme EuropeneEN 388, EN 420
Scrieți propria recenzie
Recenzați:Manusi protectie latex Classic Grip A150 Portwest
Rating-ul dumneavoastră

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi