Manusi de protectie mecanica cat.II Sensor C199 Renania

Aceste mănuși reprezintă alegerea ideală pentru mediile de lucru care necesită o protecție mecanică ușoară, încadrându-se în categoria de risc de cat.II. Cu o construcție de înaltă calitate și materiale de primă clasă, mănușile Sensor C199 sunt proiectate pentru a vă oferi confort, flexibilitate și siguranță.

în stoc depozit
SKU
C199
4,00 lei 3,36 lei
Renania
AVA Sting

Caracteristici cheie:

✔️ Material de înaltă calitate: Aceste mănuși sunt confecționate din poliester, impregnat cu poliuretan, oferindu-vă durabilitate și rezistență la uzură. Stratul subțire de poliuretan aplicat în palmă și la vârful degetelor crește aderența și protecția în zonele critice.

✔️ Construcție ergonomică: Mănușa tricotată cu 5 degete și fără cusături asigură confortul și libertatea de mișcare. Manseta elastică asigură o potrivire sigură și protejează încheietura mâinii de particulele potențial periculoase din mediu.

✔️ Nivel ridicat de dexteritate: Cu un nivel de dexteritate de 5, aceste mănuși permit mișcări precise și control perfect, făcându-le potrivite pentru sarcini care necesită finețe și precizie.

Aplicații și industrii:

Aceste mănuși sunt ideale pentru o varietate de medii de lucru și industrii, cum ar fi:

✔️ Industria automotive: Perfecte pentru mecanici și lucrători care desfășoară activități de asamblare, reparare sau întreținere a autovehiculelor.

✔️ Service auto: Mănușile Sensor C199 oferă protecție în timpul manipulării componentelor auto și a substanțelor chimice utilizate în întreținere.

✔️ Industria electronică: Protejează mâinile împotriva electrostaticității și a particulelor fine în timpul asamblării sau manipulării componentelor electronice.

✔️ Industria logistică și de transport: Folosite în manipularea și transportul de bunuri, aceste mănuși asigură protecție împotriva deteriorării și a altor riscuri mecanice.

Cu mănușile de protecție mecanică Sensor C199 Renania, vă puteți desfășura activitatea în condiții de siguranță și confort. Asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru provocările de zi cu zi din locul de muncă și beneficiați de protecție, aderență și dexteritate superioare.

Alegeți calitatea și fiabilitatea cu mănușile Sensor C199!

IMPORTANT

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utiliza te, fara a anunta in prealabil.

Mai multe informații
MarcaRenania
Norme EuropeneEN 388
Scrieți propria recenzie
Recenzați:Manusi de protectie mecanica cat.II Sensor C199 Renania
Rating-ul dumneavoastră

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi