Masca contra fumului tip cagula

Bine ați venit la magazinul nostru online, unde vă prezentăm o soluție de protecție de încredere împotriva substanțelor chimice periculoase - Masca contra fumului tip cagulă!

Indiferent dacă lucrați într-un mediu industrial, chimic sau vă expuneți la substanțe toxice în timpul activităților de hobby, masca noastră este proiectată să vă ofere protecție de înaltă calitate pentru căile respiratorii, față și ochi.

În stoc
SKU
Masca contra fumului tip cagula_nou
413,00 lei 347,06 lei
AVA Sting

DESCRIERE MASCA CONTRA FUMULUI TIP CAGULA 

Protecție versatilă: Indiferent dacă sunteți expuși la gaze, vapori, stropi sau pulberi, masca noastră este concepută pentru a vă proteja împotriva unei game variate de substanțe chimice periculoase.

Conformitate europeană: Fabricată conform standardelor europene în vigoare (EN 136:1998; EN 148-1/1999), puteți fi sigur că masca noastră este testată și certificată pentru a oferi performanță și siguranță maximă.

Compatibilitate și adaptabilitate: Masca poate fi utilizată împreună cu un cartuș filtrant adecvat noxei și concentrației acesteia în mediul de muncă sau cu un aparat izolant cu aer comprimat, asigurându-vă că puteți alege cea mai potrivită configurație pentru nevoile dvs. specifice.

Este important de menționat că masca  este livrată fără cartuș filtrant, acesta fiind disponibil pentru achiziționare separat pentru a vă permite să alegeți cartușul potrivit pentru substanțele chimice la care sunteți expus.

Cu Masca contra fumului tip cagulă, vă puteți concentra pe lucrul dvs. fără a vă face griji în privința expunerii la substanțe toxice.

Asigurați protecția dumneavoastră și a colegilor dvs. de muncă cu o soluție de încredere și profesionistă. Comandați acum!

IMPORTANT

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utiliza te, fara a anunta in prealabil.

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Masca contra fumului tip cagula
Rating-ul dumneavoastră

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi