Filtru de protectie amoniac si acizi ABEK1 6059 3M

Compatibilitate perfectă și siguranță superioară

Asigurați-vă protecția optimă în mediile de lucru periculoase cu filtrele de protecție amoniac și acizi ABEK1 6059 de la 3M. Aceste filtre sunt compatibile cu semimăștile și măștile integrale din seria 3M™ 6000 și seria 3M™ 7000, oferind o soluție de protecție eficientă și fiabilă.

în stoc depozit
SKU
6059
100,00 lei 84,03 lei
3M
AVA Sting

DESCRIERE PRODUS 

Sistem de fixare tip baionetă

Filtrele sunt dotate cu un sistem de fixare tip baionetă, asigurând o montare rapidă și sigură. Acest mecanism intuitiv vă permite să schimbați filtrele rapid și fără efort, economisind timp prețios și garantând o etanșare perfectă.

Set de 2 Filtre pentru echilibru și vizibilitate excelentă

Setul include două filtre, proiectate pentru a oferi un echilibru perfect și un câmp vizual bun, esențial pentru o muncă eficientă și sigură. Aceste filtre sunt special concepute pentru a nu obstrucționa vizibilitatea, permițându-vă să vă concentrați pe sarcinile dvs. fără distrageri.

Protecție avansată impotriva vaporilor și gazelor periculoase

Filtrele de gaze și vapori 6059 oferă protecție robustă împotriva vaporilor organici și derivaților de amoniac, precum și a vaporilor organici cu punct de fierbere peste 65°C. Indiferent dacă lucrați cu substanțe chimice periculoase sau în medii industriale severe, aceste filtre vă asigură siguranța și confortul necesar.

Tipul de protecție la gaze și vapori:

  • Amoniac și derivați
  • Vapori organici cu punct de fierbere peste 65°C

Caracteristici principale:

  • Compatibile cu semimăștile și măștile integrale din seriile 3M™ 6000 și 3M™ 7000
  • Sistem de fixare tip baionetă pentru o montare rapidă și sigură
  • Set de 2 filtre pentru un echilibru și un câmp vizual optim
  • Protecție avansată împotriva vaporilor organici și derivaților de amoniac

Investiți în siguranța și eficiența dvs. cu filtrele de protecție amoniac și acizi ABEK1 6059 de la 3M. Protecția avansată și compatibilitatea excelentă fac din acest produs alegerea ideală pentru profesioniștii care nu fac compromisuri în privința siguranței.

Comandați acum și asigurați-vă că sunteți protejat în orice mediu de lucru!

IMPORTANT 

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

 
Mai multe informații
Marca3M
Norme EuropeneEN 14387
Scrieți propria recenzie
Recenzați:Filtru de protectie amoniac si acizi ABEK1 6059 3M
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care ți-ar plăcea!

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi