Semimasca de protectie 3M 6200 Renania

Confort și siguranță pentru utilizări indelungate

Alegeți semimăștile de protecție 3M 6200 Renania pentru un echilibru perfect între confort, siguranță și eficiență. Concepută pentru a asigura protecția optimă în diverse medii de lucru, această semimască este ideală pentru utilizări îndelungate datorită designului său ergonomic și materialelor de calitate superioară.

în stoc depozit
SKU
6200
120,00 lei 100,84 lei
3M
AVA Sting

CARACTERISTICI PRODUS 

Benzi de fixare pe cap cu suport tip suspensie

Semimăștile 3M 6200 sunt echipate cu benzi de fixare pe cap, dotate cu un suport tip suspensie, asigurând o ajustare confortabilă și sigură. Acest sistem de fixare distribuie uniform greutatea măștii, reducând presiunea și asigurând un confort de lungă durată.

Material flexibil și ușor

Fabricată din materiale flexibile și ușoare, semimască 3M 6200 oferă un confort sporit în timpul utilizării îndelungate. Designul său ușor face ca purtarea măștii să fie mai puțin obositoare, permițându-vă să vă concentrați pe sarcinile de lucru fără disconfort.

Design cu profil redus

Cu un design cu profil redus, semimască minimizează interferența cu câmpul vizual, oferindu-vă o vizibilitate clară și neobstrucționată. Acest aspect este esențial pentru lucrările care necesită o atenție vizuală deosebită și precizie.

Filtru dublu pentru rezistență scăzută la respirare

Semimască 3M 6200 dispune de un sistem de filtrare dublu, care oferă o rezistență scăzută la respirare, facilitând o respirație ușoară și naturală. Acest sistem de filtrare eficient îmbunătățește confortul utilizatorului și reduce oboseala respiratorie.

Sistem de Conectare 3M™ Bayonet

Dotată cu sistemul de conectare 3M™ Bayonet, această semimască permite atașarea unei game largi de filtre duble, oferind protecție împotriva gazelor, vaporilor și particulelor. Flexibilitatea de a schimba filtrele în funcție de necesități face din această semimască un echipament versatil și practic.

Dimensiune medie

Disponibilă în dimensiune medie, semimască 3M 6200 este proiectată pentru a se potrivi unei varietăți de forme și dimensiuni ale feței, asigurând o etanșare perfectă și confortabilă.

Caracteristici principale:

  • Benzi de fixare pe cap cu suport tip suspensie pentru ajustare confortabilă
  • Material flexibil și ușor pentru confort sporit în timpul utilizării îndelungate
  • Design cu profil redus pentru minimizarea interferenței cu câmpul vizual
  • Filtru dublu pentru rezistență scăzută la respirare
  • Sistem de conectare 3M™ Bayonet pentru atașarea unei game largi de filtre
  • Dimensiune medie pentru o potrivire versatilă
  • Semimăștile reutilizabile din seria 3M™ sunt produse economice, cu necesități minime de întreținere, ușor de utilizat și extrem de ușoare

Specificații respectate

Aprobat CE, EN 140:1998, garantând conformitatea cu standardele europene de siguranță și protecție.

Optați pentru semimăștile de protecție 3M 6200 Renania pentru a beneficia de o protecție de încredere și confortabilă în orice mediu de lucru. Comandați acum și asigurați-vă că aveți echipamentele necesare pentru a lucra în siguranță și cu eficiență maximă!

Filtre disponibile pentru seria 6200 si 6800: 6035-P3; 6055-A2; 6075-A1+ 5911-P1* (suprafiltru); 2135-P3; 6051-A1; 6057-ABE1; 6096-HgP3; 5925-P2* (suprafiltru); 2125-P2; 2138-P3+carbune activ; 6054-K1; 6059-ABEK1; 501-capac suprafiltru; 5935-P3* (suprafiltru); 2128-P2+carbune activ;

Filtrele nu sunt incluse si se achizitioneaza separat.

IMPORTANT 

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

 

 

 

Mai multe informații
Marca3M
Norme EuropeneEN 149 2001
Scrieți propria recenzie
Recenzați:Semimasca de protectie 3M 6200 Renania
Rating-ul dumneavoastră

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi