Lada nisip tip I

Ai nevoie de un instrument de încredere pentru a face față incendiilor la locul de muncă? Lada de Nisip Tip I este soluția perfectă pentru stocarea eficientă a nisipului în zonele critice, pregătită pentru intervenția rapidă împotriva incendiilor.

în stoc depozit
SKU
Lada nisip tip 1_nou
630,00 lei 529,41 lei
AVA Sting

DESCRIERE PRODUS 

Siguranță Garantată: Construită din oțel laminat de înaltă calitate conform standardelor OL37 STAS 9264-80, lada noastră de nisip este o barieră solidă împotriva incendiilor, asigurând o protecție optimă pentru locurile tale de muncă.

Durabilitate și Fiabilitate: Fiecare detaliu al lăzii de nisip tip I este proiectat pentru a rezista la condițiile dificile de lucru. Sudura interioară și capacul asamblat cu două balamale asigură o funcționare netedă și o durată lungă de viață.

Dimensiuni Optime: Cu dimensiunile sale compacte - L=970 mm, I=480 mm, H=480 mm și o capacitate de 0,5m³ - lada de nisip tip I este perfect adaptată pentru a fi amplasată în zonele de lucru restrânse, fără a compromite eficacitatea.

Utilizare Versatilă: Indiferent dacă lucrezi într-un mediu industrial, comercial sau de birou, lada de nisip tip I este partenerul ideal pentru a-ți asigura protecția împotriva incendiilor, conform reglementărilor de siguranță.

TRANSPORTUL :

Societatea AVA STING nu asigura transportul in afara judetului NEAMT cu nici un operator de transport (nici contra cost). 

 In aria judetului NEAMT transportul il asiguram cu mijloace proprii (fara costuri de transport).

Pentru comenzile cu livrare in afara judetului NEAMT clientul va asigura transportul pe cheltuiala lui si va raspunde daca produsul a fost livrat in conformitate !!!

IMPORTANT

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

 

 

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Lada nisip tip I
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care ți-ar plăcea!

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi