Lada nisip tip II

Lada de Nisip Tip II: Soluția Ideală pentru stocarea eficientă și sigură a materialelor de primă intervenție împotriva incendiilor! 

la comandă
SKU
Lada nisip tip 2_nou
1.666,00 lei 1.400,00 lei
AVA Sting

DESCRIERE PRODUS 

Dacă cauți un instrument robust și fiabil pentru gestionarea incendiilor la locul de muncă, Lada de Nisip Tip II este alegerea perfectă!

Concepută pentru a stoca nisipul necesar în zonele de lucru cu mijloace de prima intervenție, această lada este esențială pentru combaterea incendiilor la începutul lor.

 Construcție solidă și durabilă: Fabricată din tablă de oțel laminată conform standardelor OL37 STAS 9264-80 și sudată cu precizie în interior, lada noastră de nisip oferă o protecție sigură și durabilă împotriva incendiilor.

 Capacitate Generoasă: Cu o capacitate de 1m³, dimensiunile lăzii de nisip tip II - L=1000 mm, I=1000 mm, H=600 mm - asigură stocarea eficientă a unei cantități mari de nisip, fără a compromite spațiul de lucru.

 Design Compact și Versatil: Dimensiunile compacte și forma ergonomică fac lada de nisip tip II ușor de integrat în diverse medii de lucru, de la spații industriale la birouri și spații comerciale.

 Utilizare Ușoară și Eficientă: Cu un capac asamblat prin două balamale pentru acces rapid și facil, lada de nisip tip II este proiectată pentru a facilita intervenția rapidă în caz de incendiu, oferind echipei tale instrumentele necesare pentru a acționa rapid și eficient.

 Investește în siguranța și protecția locului tău de muncă cu lada de nisip tip II! Comandă acum pentru a te asigura că echipa ta este pregătită pentru a gestiona eficient orice incendiu la locul de muncă!

TRANSPORTUL :

   Societatea AVA STING nu asigura transportul in afara judetului NEAMT cu nici un operator de transport (nici contra cost). 

    In aria judetului NEAMT transportul il asiguram cu mijloace proprii (fara costuri de transport).

    Pentru comenzile cu livrare in afara judetului NEAMT clientul va asigura transportul pe cheltuiala lui si va raspunde daca produsul a fost livrat in conformitate !!!

IMPORTANT

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

 

 

 

 

 

 

  

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Lada nisip tip II
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care ți-ar plăcea!

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi