Cutie de protectie hidrant DN 80

PRODUSUL ESTE DISPONIBIL DOAR PE COMANDA SPECIALA !

Descoperă soluția completă pentru protejarea și accesarea eficientă a hidranților subterani cu Cutia de Protecție Hidrant DN 80!

la comandă
SKU
Cutie de protectie hidrant DN 80
660,00 lei 554,62 lei
AVA Sting

DESCRIERE PRODUS 

Cu o cutie de protecție solidă și fiabilă, poți asigura siguranța și accesul rapid la hidranți în orice moment. Concepută pentru a rezista în condiții extreme, această cutie este partenerul perfect pentru a proteja hidranții și a asigura funcționalitatea lor optimă.

Caracteristici cheie:

Material durabil: Confectionată din fontă integrală conform standardului EN GLJ 250, cutia de protecție este extrem de rezistentă și durabilă în timp.

Protecție împotriva coroziunii: Produsul este tratat pentru a rezista la coroziune, asigurându-ți că va rămâne în stare impecabilă chiar și în medii umede sau agresive.

Acces facil: Cu un design ingenios, capacul poate fi ridicat și rotit cu ușurință cu 180°, oferind acces rapid și simplu la hidrantul subteran atunci când este necesar.

Instalare simplă: Cutia de protecție este proiectată pentru o instalare rapidă și fără probleme. Poate fi ingropată la nivelul suprafeței superioare a capacului, integrându-se armonios în peisajul urban.

Indiferent dacă este vorba despre protejarea hidranților în parcări subterane, zone industriale sau spații publice, Cutia de Protecție Hidrant DN 80 este soluția perfectă pentru nevoile tale.

Asigură-te că hidranții sunt întotdeauna protejați și accesibili cu Cutia de Protecție Hidrant DN 80! Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe detalii și pentru a comanda acest produs esențial pentru siguranța și funcționalitatea infrastructurii tale!

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Cutie de protectie hidrant DN 80
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care ți-ar plăcea!

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi