Hidrant portativ DN 80 - 2B

la comandă
SKU
Hidrant portativ DN 80 - 2B_nou
965,00 lei 810,92 lei
AVA Sting

DESCRIERE PRODUS

Fiind un partener esențial în lupta împotriva incendiilor, Hidrantul Portativ DN 80 - 2B este alegerea perfectă pentru a asigura siguranța și eficacitatea în orice situație de urgență. Conceput pentru a satisface cele mai exigente cerințe de siguranță și performanță, acest hidrant portativ aduce în prim-plan o serie de caracteristici impresionante:

 Versatilitate fără compromisuri: Hidrantul portativ DN 80 - 2B este proiectat pentru a răspunde nevoilor multiple ale utilizatorilor săi. Poate fi rapid atașat la hidranții subterani DN80/DN65, oferind o soluție instantanee pentru alimentarea cu apă a motopompei, a unităților de pompieri și a altor echipamente vitale de stingere a incendiilor.

 Performanță de neegalat: Cu o presiune de lucru de 10 bar și materiale de construcție durabile, cum ar fi aluminiul și oțelul, acest hidrant garantează o performanță fiabilă și de lungă durată în cele mai dificile condiții.

 Construcție robustă: Corpul solid și rezistent este proiectat să reziste presiunii și utilizării intensive, oferind o siguranță deplină în timpul operațiunilor de stingere a incendiilor.

 Ușurință în utilizare: Cu două racorduri fixe tip B (75mm) echipate cu robinete, acest hidrant portativ oferă o conectare rapidă și eficientă, fără timp pierdut în situații critice.

 Compatibilitate extinsă: Potrivit pentru utilizarea cu apă potabilă și industrială, acest hidrant este un instrument versatil și adaptabil, indiferent de domeniul de aplicare.

 Investiție sigură în siguranță: Investiți în siguranța și protecția bunurilor dumneavoastră cu Hidrantul Portativ DN 80 - 2B, un partener de încredere în prevenirea și combaterea incendiilor.

Pregătiți-vă pentru orice situație de urgență și asigurați-vă că sunteți echipat cu cea mai bună tehnologie de protecție.

Alegeți Hidrantul Portativ DN 80 - 2B și faceți din siguranță o prioritate absolută!

IMPORTANT

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utiliza te, fara a anunta in prealabil.

 

 

 

 

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Hidrant portativ DN 80 - 2B
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care ți-ar plăcea!

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi