Hidrant subteran DN80 - 1.25m

Bucurați-vă de protecție și siguranță garantate cu hidranții subterani DN80 - 1.25m! Concepuți pentru a fi o soluție eficientă și fiabilă în caz de incendiu, acești hidranți sunt esențiali pentru alimentarea cu apă în situații critice.

la comandă
SKU
Hidrant subteran DN80 - 1,25m_nou
1.406,00 lei 1.181,51 lei
AVA Sting

DESCRIERE PRODUS 

Cu un diametru nominal de DN80 și o adâncime de ingropare de 1.25m, acești hidranți subterani sunt construiți pentru performanță și durabilitate. Indiferent dacă sunt utilizați pentru stingerea incendiilor sau alte aplicații, acești hidranți sunt proiectați pentru a face față cerințelor tale.

Montajul hidranților portativi DN80 este simplu și eficient, asigurând o intervenție rapidă și eficace în caz de urgență. Presiunea de lucru de până la 16 bar permite utilizarea lor într-o varietate de medii, iar sistemul lor de autogolire și protecția împotriva înghețului garantează funcționarea lor optimă în orice condiții.

La hidrantii subterani DN65 si DN 80 se monteaza hidrantii portativi DN 80 si la hidrantii subterani DN100 se monteaza hidrantii portativi DN100.

Cu hidranții subterani DN80 - 1.25m, veți beneficia de o soluție completă și sigură pentru nevoile dvs. de alimentare cu apă în caz de incendiu sau în alte aplicații critice.

Investiți acum în siguranța dumneavoastră și a comunității dvs. cu acești hidranți de încredere!

IMPORTANT

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Hidrant subteran DN80 - 1.25m
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care ți-ar plăcea!

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi