Hidrant suprateran neretezabil DN100 - 1.00 m

Pentru a asigura protecția împotriva incendiilor și pentru a răspunde rapid și eficient nevoilor critice de alimentare cu apă, vă prezentăm Hidrantul Suprateran Neretezabil DN100 - o soluție fiabilă și eficientă pentru situații de urgență. 

la comandă
SKU
Hidrant suprateran neretezabil DN100 - 1,00 m_nou
2.261,00 lei 1.900,00 lei
AVA Sting

Proiectat pentru a funcționa perfect în sistemele de apă sub presiune de până la 16 bar, acest hidrant oferă un partener de încredere pentru echipajele de pompieri și pentru oricine se confruntă cu intervenții în caz de incendiu sau alte situații de urgență.

Caracteristici cheie:

 Construcție robustă: Hidrantul Suprateran Neretezabil DN100 este construit pentru a rezista utilizării intensive și condițiilor extreme, asigurând o funcționare fiabilă în cele mai dificile circumstanțe.

 Presiune de lucru de 16 bar: Cu o presiune de lucru de până la 16 bar, acest hidrant oferă o alimentare constantă și eficientă cu apă în timpul operațiunilor de stingere a incendiilor sau în alte situații de urgență.

 Două racorduri Fixe Tip B: Cu două racorduri fixe tip B, hidrantul permite o conexiune rapidă și sigură a furtunurilor de refulare sau a motopompelor, facilitând astfel intervențiile de urgență.

 Adâncime de ingropare optimală: Cu o adâncime de îngropare de 1.00 m, acest hidrant este potrivit pentru o varietate de aplicații și medii, asigurând stabilitate și funcționare fiabilă în diverse condiții de teren.

Investiți în siguranța și eficiența operațiunilor dumneavoastră cu Hidrantul Suprateran Neretezabil DN100 - 1.00 m. Fiind proiectat pentru performanță maximă și durabilitate pe termen lung, acest hidrant este soluția ideală pentru orice sistem de siguranță și intervenție rapidă.

Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații sau pentru a plasa o comandă!

IMPORTANT

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Hidrant suprateran neretezabil DN100 - 1.00 m
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care ți-ar plăcea!

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi