Hidrant suprateran neretezabil DN100 - 1.25 m

Fie că sunteți responsabil de protejarea unei proprietăți comerciale sau căutați o soluție eficientă pentru intervenții rapide la stingerea incendiilor, Hidrantul Suprateran Neretezabil DN100 este alegerea perfectă pentru necesitățile dumneavoastră.

Cu o construcție solidă și caracteristici tehnice de încredere, acest hidrant este proiectat pentru a oferi performanță maximă și siguranță în orice situație critică.

la comandă
SKU
Hidrant suprateran neretezabil DN100 - 1,25 m_nou
2.362,00 lei 1.984,87 lei
AVA Sting

DESCRIERE PRODUS

Fiabilitate și Performanță Construit pentru a rezista la presiuni de lucru de până la 16 bar, Hidrantul Suprateran Neretezabil DN100 este o soluție robustă și de încredere pentru gestionarea intervențiilor la stingerea incendiilor. Indiferent de cerințele specifice ale rețelelor de apă, acest hidrant asigură o alimentare constantă și eficientă cu apă în timpul operațiunilor critice.

Conexiuni rapide și ușor de utilizat Cu două racorduri fixe tip B, acest hidrant permite o conexiune rapidă și sigură a furtunurilor de refulare sau a motopompelor, facilitând intervenția și reducând timpul necesar pentru a răspunde în situații de urgență. Instalarea și utilizarea acestuia sunt simplificate pentru a asigura o operare eficientă și fără probleme.

Adâncime optimă de ingropare. Cu o adâncime de ingropare de 1.25 m, Hidrantul Suprateran Neretezabil DN100 se integrează perfect în diverse medii și configurații de rețele de apă, asigurând stabilitate și funcționare fiabilă în orice condiții de teren.

Investiți acum în siguranța și protecția proprietății dumneavoastră cu Hidrantul Suprateran Neretezabil DN100 - o soluție de încredere pentru intervenții eficiente la stingerea incendiilor și pentru alte aplicații critice care necesită alimentare rapidă și sigură cu apă.

IMPORTANT

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Hidrant suprateran neretezabil DN100 - 1.25 m
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care ți-ar plăcea!

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi