Hidrant suprateran retezabil DN80 - 1.25 m

Pentru a asigura siguranța și protecția împotriva incendiilor și a altor situații de urgență, vă prezentăm Hidrantul Suprateran Retezabil DN80 - 1.25 m. Conceput pentru a oferi o sursă rapidă și fiabilă de apă în timpul intervențiilor de stingere a incendiilor sau a altor aplicații critice, acest hidrant este indispensabil în orice sistem de siguranță.

la comandă
SKU
Hidrant suprateran retezabil DN80 - 1.25 m_nou
2.580,00 lei 2.168,07 lei
AVA Sting

DESCRIERE COMERCIALA

 Performanță fiabilă în orice situație

Cu o presiune de lucru de până la 16 bar, Hidrantul Suprateran retezabil DN80 garantează o alimentare constantă și eficientă cu apă în timpul intervențiilor critice. Indiferent de cerințele specifice ale rețelelor de apă, acest hidrant asigură o performanță optimă și fiabilă.

Construcție solidă și durabilă

Fabricat din materiale de înaltă calitate și proiectat pentru a rezista la condiții de utilizare intense, acest hidrant oferă o durabilitate și rezistență pe termen lung. Două racorduri fixe tip B facilitează conectarea rapidă și sigură a echipamentului necesar în situații de urgență.

Ușor de instalat și utilizat

Cu o adâncime de ingropare de 1.25 m, Hidrantul Suprateran Retezabil DN80 este ușor de instalat în diverse medii și configurații de rețele de apă. Instalarea și utilizarea hidrantului sunt simplificate pentru a asigura o operare eficientă și fără probleme.

Investiție în siguranță

Investiți în siguranța și protecția proprietății dumneavoastră cu Hidrantul Suprateran Retezabil DN80. Fiind soluția ideală pentru intervenții rapide și eficiente la stingerea incendiilor și alte aplicații critice, acest hidrant vă oferă pacea și siguranța că sunteți pregătit pentru orice situație de urgență.

IMPORTANT

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

 

 

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Hidrant suprateran retezabil DN80 - 1.25 m
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care ți-ar plăcea!

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi