Hidrant suprateran neretezabil DN100 - 1.50 m

În căutarea unei soluții robuste și eficiente pentru siguranța proprietății dvs. și protejarea împotriva incendiilor?

la comandă
SKU
Hidrant suprateran neretezabil DN100 - 1,50 m_nou
2.490,00 lei 2.092,44 lei
AVA Sting

Hidrantul Suprateran neretezabil DN100 - 1.50 m este alegerea perfectă pentru necesitățile dvs. Fiind potrivit pentru rețelele de apă cu presiune de lucru de până la 16 bar, acest hidrant este conceput pentru a asigura o alimentare rapidă și constantă cu apă în situații de urgență

Caracteristici tehnice avansate

Durabilitate fiabilă: Fabricat din materiale de înaltă calitate și proiectat pentru a rezista la condiții extreme, acest hidrant oferă o performanță fiabilă și durabilă pe termen lung.

  Presiune de lucru optimală: Cu o presiune de lucru de 16 bar, Hidrantul Suprateran Neretezabil DN100 garantează o alimentare eficientă cu apă în timpul intervențiilor la stingerea incendiilor sau a altor situații de urgență.

Instalare Simplă: Cu o adâncime de ingropare de 1.50 m, acest hidrant este ușor de instalat în diverse medii și configurații de rețele de apă, asigurând stabilitate și funcționare fiabilă.

Conexiuni Rapide și Sigure

Echipat cu două racorduri fixe tip B, Hidrantul Suprateran Neretezabil DN100 permite o conectare rapidă și sigură a furtunurilor de refulare sau a motopompelor. Această caracteristică facilitează intervențiile la stingerea incendiilor și alte operațiuni de urgență, reducând timpul de răspuns și optimizând eficiența echipamentului.

Investiți în Siguranța Dumneavoastră

Încheiați acum parteneriatul cu Hidrantul Suprateran Neretezabil DN100 și aveți încredere că sunteți pregătiți pentru orice situație de urgență. Cu performanță de încredere și construcție solidă, acest hidrant este alegerea ideală pentru protejarea proprietății și asigurarea siguranței în fața pericolelor potențiale.

IMPORTANT

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

 

 

 

 

 

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Hidrant suprateran neretezabil DN100 - 1.50 m
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care ți-ar plăcea!

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi