Hidrant suprateran neretezabil DN80 - 1,50 m

Pentru a asigura o protecție completă împotriva incendiilor și pentru a răspunde rapid și eficient altor nevoi critice de alimentare cu apă, vă prezentăm Hidrantul Suprateran Neretezabil DN80 - o soluție robustă și de încredere pentru situații de urgență. 

la comandă
SKU
Hidrant suprateran neretezabil DN80 - 1,50 m__nou
2.155,00 lei 1.810,92 lei
AVA Sting

Cu caracteristici tehnice superioare și un design solid, acest hidrant este esențial în orice sistem de siguranță și intervenție rapidă.

Caracteristici cheie:

 Fiabilitate în orice condiții: Construit pentru a rezista la utilizare intensivă și la condiții extreme, hidrantul asigură o alimentare constantă cu apă la o presiune de lucru de până la 16 bar, indiferent de circumstanțele din teren.

 Conexiuni rapide și sigure: Cu două racorduri fixe tip B, hidrantul permite conectarea rapidă și eficientă a furtunurilor de refulare sau a motopompelor, facilitând intervenția și reducând timpul de răspuns în caz de urgență.

 Adâncime de ingropare optimizată: Cu o adâncime de ingropare de 1.50 m, acest hidrant este potrivit pentru o gamă largă de aplicații și medii, asigurând stabilitate și funcționare fiabilă în diverse condiții de teren.

 Versatilitate în utilizare: Indiferent dacă este utilizat pentru stingerea incendiilor sau pentru alte aplicații critice care necesită alimentare cu apă, hidrantul se adaptează cu ușurință la cerințele specifice ale fiecărei situații.

Cu Hidrantul Suprateran Neretezabil DN80 - 1.50 m, investiți în siguranța și eficiența operațiunilor dumneavoastră. Fiind proiectat pentru performanță maximă și durabilitate pe termen lung, acest hidrant este partenerul ideal pentru orice sistem de siguranță și intervenție rapidă.

IMPORTANT

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Hidrant suprateran neretezabil DN80 - 1,50 m
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care ți-ar plăcea!

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi