Hidrant subteran DN100 - 1m

Descoperiți o soluție sigură și eficientă pentru gestionarea intervențiilor de stingere a incendiilor și alte aplicații de distribuție a apei cu Hidrantul Subteran DN100 - 1 m. Acesta este proiectat pentru a se integra perfect în rețelele de distribuție a apei și oferă posibilitatea de a racorda hidranții portativi în mod rapid și eficient.

la comandă
SKU
Hidrant subteran DN100 - 1m_nou
1.597,00 lei 1.342,02 lei
AVA Sting

Caracteristici cheie:

 Diverse opțiuni de racordare: Hidranții subterani sunt disponibili în diametre de racordare DN65 și DN80, cu racorduri cu gheare corespunzătoare. Acestea permit racordarea hidranților portativi de diferite tipuri, asigurând flexibilitate în funcție de cerințele specifice ale aplicației.

 Adâncimi variate de îngropare: Produsele sunt disponibile pentru diferite adâncimi de îngropare, inclusiv 1m, 1.25m și 1.5m, asigurând adaptabilitate și potrivire optimă în diverse medii și situații.

 Autogolire și protecție la îngheț: Echipate cu un sistem de autogolire și protecție la îngheț, hidranții subterani oferă siguranță și funcționalitate în condiții variate de mediu și climă.

 Utilizare în zone cu trafic intens: Ideali pentru zonele carosabile sau alte medii cu risc crescut de impact, hidranții subterani elimină riscul de deteriorare cauzat de vehicule sau utilaje în mișcare.

 Instalare simplă și sigură: Racordarea la rețeaua de alimentare se realizează prin intermediul cotului cu picior și flanșe, iar montarea la nivelul solului se efectuează cu ajutorul cutiei special concepute pentru hidranții subterani.

Cu deschiderea și închiderea ușoară, realizată cu ajutorul unei chei de hidrant, acest produs oferă o soluție convenabilă și fiabilă pentru gestionarea și accesul rapid în caz de urgență.

Fiind rezistent și durabil, hidrantul subteran DN100 - 1m reprezintă alegerea perfectă pentru asigurarea siguranței și eficienței în cadrul sistemului de distribuție a apei și intervențiilor de stingere a incendiilor.

IMPORTANT

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Hidrant subteran DN100 - 1m
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care ți-ar plăcea!

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi