Hidrant portativ DN 80 - 1C

Hidrant Portativ DN 80 - 1C: Soluția eficientă pentru stingerile incendiilor.

În fața unei situații de urgență, fie că este vorba despre stingerea incendiilor sau alte necesități de alimentare cu apă, Hidrantul Portativ DN 80 - 1C este aliatul de încredere al unităților de pompieri și nu numai.

la comandă
SKU
Hidrant portativ DN 80 - 1C_nou
752,00 lei 631,93 lei
AVA Sting

Iată de ce ar trebui să îl alegi:

 Performanță fiabilă: Cu un design robust și materiale de înaltă calitate - aluminiu și oțel - acest hidrant este construit pentru a face față oricăror provocări. Poți conta pe el în situații de urgență fără să-ți faci griji că va ceda.

 Ușurință de utilizare: Hidrantul este echipat cu un sistem simplu și eficient de deschidere și închidere, permițând o manipulare rapidă și precisă în momentele critice. Astfel, pompierii și personalul responsabil pot acționa prompt, fără întârzieri.

 Protecție avansată: Atât partea supraterană, cât și cea subterană sunt tratate cu vopsele rezistente la apă și coroziune, asigurând o durată lungă de viață și o funcționare optimă chiar și în cele mai dificile condiții de mediu.

 Versatilitate: Hidrantul este conceput pentru a lucra cu apă potabilă și industrială, oferind o flexibilitate maximă în utilizare. Indiferent de necesitățile tale, acesta este pregătit să le satisfacă.

Specificații tehnice:

  • Presiune de Lucru: 10 bar;
  • Ieșire: Racord Fix Tip C (52mm);
  • Diametru Nominal (DN): DN 80;

Cum Funcționează?

  • În poziția închisă, hidrantul întrerupe complet fluxul de apă, asigurând o siguranță maximă.
  • La deschiderea completă, hidrantul eliberează o secțiune de trecere egală cu secțiunea scaunului ventilului, permitând un flux rapid și eficient de apă.
  • Dispozitivul de golire se deschide automat la închiderea hidrantului și se închide automat la deschiderea acestuia, oferind un control fără probleme.

Indiferent dacă ești responsabil pentru protejarea unei clădiri, unei zone industriale sau a unei comunități întregi, Hidrantul Portativ DN 80 - 1C este alegerea ideală pentru a asigura un răspuns rapid și eficient în fața situațiilor de urgență.

Nu lăsa nimic să-ți stea în cale atunci când vine vorba de siguranță - alege calitatea și performanța cu Hidrantul Portativ DN 80 - 1C.

IMPORTANT

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utiliza te, fara a anunta in prealabil.

 

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Hidrant portativ DN 80 - 1C
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care ți-ar plăcea!

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi