Hidrant portativ DN 100 - 2C

Bucurați-vă de soluții eficiente și fiabile în domeniul protecției împotriva incendiilor cu Hidrantul Portativ DN 100 - 1C!  Conceput pentru a satisface cele mai exigente cerințe ale unităților de pompieri și ale industriei, acest hidrant portativ este partenerul perfect pentru orice situație de urgență.

la comandă
SKU
Hidrant portativ DN 100 - 2C_nou
841,00 lei 706,72 lei
AVA Sting

DESCRIERE PRODUS 

Indiferent că este vorba despre protejarea clădirilor, a parcajelor, a școlilor sau a spitalelor, hidranții portativi reprezintă un element crucial în asigurarea siguranței și securității în locurile publice. Plasați strategic în puncte cheie, acești hidranți sunt conectați la o sursă de apă potabilă prin intermediul unei rețele de conducte, fiind pregătiți să intervină în caz de incendiu.

Cu o presiune de lucru de 10 bar, Hidrantul Portativ DN 100 - 1C este pregătit să facă față oricărei provocări. Echipat cu două racorduri fixe tip C (52mm) dotate cu robinet, acesta vă oferă flexibilitate și control maxim în gestionarea resurselor de apă în timpul intervențiilor.

Fabricat din materiale durabile precum aluminiu și oțel, corpul acestui hidrant portativ este proiectat pentru a rezista în cele mai dure condiții de lucru. Indiferent de mediu - apă potabilă sau industrială - Hidrantul Portativ DN 100 - 1C este alegerea ideală pentru a asigura o protecție eficientă împotriva incendiilor.

Fiind ușor de transportat și utilizat, acest hidrant portativ este soluția perfectă pentru orice unitate de pompieri sau companie care dorește să-și întărească capacitățile de intervenție în situații critice.

Alegeți performanța și fiabilitatea cu Hidrantul Portativ DN 100 - 1C - partenerul dumneavoastră de încredere în lupta împotriva incendiilor!"

 
IMPORTANT

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utiliza te, fara a anunta in prealabil.

 

 

 

 

 

 

 

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Hidrant portativ DN 100 - 2C
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care ți-ar plăcea!

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi