Hidrant subteran DN65 - 1m

Hidranții subterani DN65 sunt proiectați să ofere o sursă rapidă și constantă de apă în situații de urgență.

Cu un diametru nominal de 65 mm și o adâncime de ingropare de 1 metru, acești hidranți sunt concepuți pentru a se integra perfect în infrastructura existentă, fără a compromite aspectul estetic al mediului înconjurător.

la comandă
SKU
Hidrant subteran DN65 - 1m_nou
1.366,00 lei 1.147,90 lei
AVA Sting

Principalele caracteristici ale hidranților subterani DN65 - 1m includ:

Montaj simplu și rapid: Concepuți pentru a se instala ușor și rapid pe rețelele de apă existente, hidranții subterani DN65 - 1m sunt soluția ideală pentru orice proiect de construcție sau modernizare a infrastructurii.

Compatibilitate versatilă: Acești hidranți sunt compatibili cu hidranții portativi DN80, oferind flexibilitate în configurarea sistemului de alimentare cu apă.

Durabilitate și rezistență la condiții extreme: Fabricați din materiale de înaltă calitate și echipați cu sisteme de autogolire și protecție la îngheț, hidranții subterani DN65 - 1m sunt proiectați pentru a rezista în condiții extreme și pentru a funcționa în mod fiabil în timpul unui incendiu sau alte situații de urgență.

Siguranță maximă: Cu o presiune de lucru de până la 16 bar și un sistem de autogolire integrat, hidranții subterani DN65 - 1m asigură o alimentare constantă cu apă în caz de incendiu, contribuind la protejarea vieții și proprietății.

Indiferent dacă sunteți responsabil pentru gestionarea rețelelor de apă într-un mediu industrial sau municipal, sau dacă sunteți în căutarea unei soluții sigure și eficiente pentru protecția împotriva incendiilor în mediul dvs. rezidențial, hidranții subterani  sunt alegerea perfectă pentru necesitățile dvs. 

IMPORTANT

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil. AVA STING intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.avasting.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA STING, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit AVA STING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AVA STING la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre AVA STING pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare. De asemenea, AVA STING isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Hidrant subteran DN65 - 1m
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care ți-ar plăcea!

Agent Vânzări
Timpul de răspuns variază
Luni - Vineri de la 09:00 la 17:00

Agent AVA Sting
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi